Merhaba başlıktaki HDD'yi aldım. Bilgisayarıma bağladım düzgün bir şekilde sonrasında PC'yi açtığımda hard diskden "dızz" tarzı bir sürtünme sesi geldi 30 sn sonra kesildi. Disk yönetimine baktığımda disk görünmüyordu. Bunun bir çözümü var mı yoksa?
HDD'ten koku geliyor mu ?Merhaba başlıktaki HDD'yi aldım. Bilgisayarıma bağladım düzgün bir şekilde sonrasında PC'yi açtığımda hard diskden "dızz" tarzı bir sürtünme sesi geldi 30 sn sonra kesildi. Disk yönetimine baktığımda disk görünmüyordu. Bunun bir çözümü var mı yoksa?
hocam aygıt yöneticisine gidip disk yönetiminde gözüküyormu bide oradan bakınMerhaba başlıktaki HDD'yi aldım. Bilgisayarıma bağladım düzgün bir şekilde sonrasında PC'yi açtığımda hard diskden "dızz" tarzı bir sürtünme sesi geldi 30 sn sonra kesildi. Disk yönetimine baktığımda disk görünmüyordu. Bunun bir çözümü var mı yoksa?
içinde önemli veriler var mıydı?Merhaba başlıktaki HDD'yi aldım. Bilgisayarıma bağladım düzgün bir şekilde sonrasında PC'yi açtığımda hard diskden "dızz" tarzı bir sürtünme sesi geldi 30 sn sonra kesildi. Disk yönetimine baktığımda disk görünmüyordu. Bunun bir çözümü var mı yoksa?
hocam valla kargodan yeni geldi soğuğu üstünde fark edemedim bugün zamanım olmadığı için çıkardım.Yarın tekrardan bakacağımHDD'ten koku geliyor mu ?
yok hocam aygıt yöneticisinde gözükmüyorhocam aygıt yöneticisine gidip disk yönetiminde gözüküyormu bide oradan bakın
kargodan yeni gelmişti hocamiçinde önemli veriler var mıydı?
kaça aldınız bunu?hocam valla kargodan yeni geldi soğuğu üstünde fark edemedim bugün zamanım olmadığı için çıkardım.Yarın tekrardan bakacağım
yok hocam aygıt yöneticisinde gözükmüyor
kargodan yeni gelmişti hocam
300 civarı.Anti statik poşendindeydikaça aldınız bunu?
sıkıntı olabilir hocam ozamanhocam valla kargodan yeni geldi soğuğu üstünde fark edemedim bugün zamanım olmadığı için çıkardım.Yarın tekrardan bakacağım
yok hocam aygıt yöneticisinde gözükmüyor
kargodan yeni gelmişti hocam
hocam peki ses normal mi? Yani ilk çalıştırmadan dolayı olmuş olabilir mi? Kasanın sesinden fazla ses geliyordu çünküsıkıntı olabilir hocam ozaman
Kasaya çok ittiyseniz olabilir çünkü bende aynı sorunu yaşadım.hocam peki ses normal mi? Yani ilk çalıştırmadan dolayı olmuş olabilir mi? Kasanın sesinden fazla ses geliyordu çünkü
hocam kızağın gittiği yere kadar ittirdim öbür türlü kapak kapanmıyordu zaten.Şimdilik teşekkürler yarın sabah birşey olursa destek için buraya yazarım.İyi akşamlarKasaya çok ittiyseniz olabilir çünkü bende aynı sorunu yaşadım.
Yarın sabaha kadar buradayım hocam ne zaman müsait olursanız.hocam kızağın gittiği yere kadar ittirdim öbür türlü kapak kapanmıyordu zaten.Şimdilik teşekkürler yarın sabah birşey olursa destek için buraya yazarım.İyi akşamlar
hocam az önce tekrardan deneme şansım oldu.Namussuz biosu açtırmıyor pcyi geç açtırıyor seside eski cd rom sürücülerinin cd okuma sesi gibi aşırı yüksek.2 kere biosa girmeye çalıştım ikisindede pc dondu.Büyük ihtimalle iade edeceğimYarın sabaha kadar buradayım hocam ne zaman müsait olursanız.
Yarın İçin izini kopardık
kasaya değiyor dur benim kide öyleydi kapanmıyordu biraz çektim sonra sağ tarafındna vidaladım şimdi herhangi bir ses yokpcyi geç açtırıyor seside eski cd rom sürücülerinin cd okuma sesi gibi aşırı yüksek
hocam kontrol ettim ama o hddnin metal kısımları değiyor yeşil kart olan kısmı değimiyor zaten ona göre yapmışlar onu geçtim.Biosa girerken donmasının sebebi nedir sizcekasaya değiyor dur benim kide öyleydi kapanmıyordu biraz çektim sonra sağ tarafındna vidaladım şimdi herhangi bir ses yok
Çıkarttığınızda normal giriyorsa disk bozuktur hocam herhalde bir de koku geliyor mu o önemli bunların hepsi tahmin.hocam kontrol ettim ama o hddnin metal kısımları değiyor yeşil kart olan kısmı değimiyor zaten ona göre yapmışlar onu geçtim.Biosa girerken donmasının sebebi nedir sizce
hocam koku gelmiyor az önce denedim biosa girmeye girdi.Sorun hdd de galiba.Bir yandan pc yi bozucam diyede korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım vallahiÇıkarttığınızda normal giriyorsa disk bozuktur hocam herhalde bir de koku geliyor mu o önemli bunların hepsi tahmin.
Numara yok bende ve özüre gerek de yok.ade için yardımcı olabilme şansınız veya bildiğiniz bir numara var mı?
tamamdır hocam hayırlı akşamlarNumara yok bende ve özüre gerek de yok.