ACİLLL... BİLGİSAYARIN OYUN OYNARKEN KAPANMASI VE BİOS MENÜSÜNE ATMASI

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
S.a arkadaşlar

2013 Senesinde bilgisayar toplamıştım özellikleri şunlar

işlemci core i5 intel4670 soket 1150 3.4 ghz 22 nm işlemci
ana kart h87 plus intel h87 soket 1150 ddr 1600 mhz
8gb hyperx genesis xmp ddr 1600mhz cl9 ram
hd7850 oc ggdr 5 2gb 256 bit amd readondx11.1 ekran kartı

daha birçok şey ayrıca power gücü 600 wat

ben buna 1 ay önce msi gtx 1080 x8 aldım taktım diger ekran kartını söktüm
pubg oynarken arada yanıma bomba düşünce veya bomba attıgımda pc kapanıyor ve bios menüsüne atıyor bazen normal oynarken de kapanıyor bunun sıkıntısı ne olabilir acaba acil yardım edermisiniz.. şimdiden teşekkürler
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]iişlemci[/font]

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kardeşim gpu sıcaklıgı 100de 50 lilerde sabit kalıyor cpu ısısıda 50 60 arası bazen 65 fazla yükselmiyor bile

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
XIGMATEK 600 WAT OLMASI LAZIM

KASA ŞU : ASGARD PRO PURE BLACK EDİTİON 600W MidT ATX

Bu ekran kartını takmadan önce böyle bir sıkıntım olmamıştı takıldıktan sonra böyle oldu formattta attım pc ye win 10 du once sonra win 8 . 1 e cektim gene aynı

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Sanırım psu ile alakalı ekran kartı güç istediği zamanlarda psunuz yeterli olmuyor sanırım başka bir psu deneme ihtimaliniz varmı ?

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Elimde mevcut tek psu ben vatan bilgisayarada sordum adam yetmeme gibi imkanı yok dedi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Gökalp Kurt' Alıntı:
XIGMATEK 600 WAT OLMASI LAZIM

KASA ŞU : ASGARD PRO PURE BLACK EDİTİON 600W MidT ATX

Bu ekran kartını takmadan önce böyle bir sıkıntım olmamıştı takıldıktan sonra böyle oldu formattta attım pc ye win 10 du once sonra win 8 . 1 e cektim gene aynı
Farklı bir psu ile deneyin

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Farklı psu derken hocam şimdi daah yüksek w mı deneyeyim midT yerine normal atx mi deneyim

Enes Değirmenci' Alıntı:
Gökalp Kurt' Alıntı:
Elimde mevcut tek psu ben vatan bilgisayarada sordum adam yetmeme gibi imkanı yok dedi

Doğru demiş ben sorunun psu dan kaynaklandığı düşüncesindeyim arizalanmis olabilir

Hocam şimdi bende onu düşündümç psu kaynaklıysa niye normal acılmayıp bios menüye atıyor acılırken onuda anlamadım bide bu ekran kartını takınca yaptı eskiden böyle bişey yoktu yani hd7850 ekran kartı takılı iken

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım hocam bi denicem olmassa bu konuya devam mı edeyim yeni konumu acayım

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bide bişey dicem bu pc kapatıp bios menüsüne atma olayı sadece pubg oynarken oluyor cs go oynarken olmuyor

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Gökalp Kurt' Alıntı:
Hocam bide bişey dicem bu pc kapatıp bios menüsüne atma olayı sadece pubg oynarken oluyor cs go oynarken olmuyor

Csgo düşük bir oyun  ekran kartı tam güçte çalışmasına gerek yok ama sağlam oyunlarda e.k da işlemcide kendini kullanmak ister bu yüzden olma ihtimali yüksek

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben şey diye düşündüm ben bu ekran kartı alırken biraz araştırma yaptım anakartla işlemci baya düşük diye dar bogaz yapar yazıyorlardı vatandaki arkadaslarda tam performansta çalışmaz ama kaldırır demişti hayırlısı bi götürücem vatana müsait zamanda bilgilendiririm sizide sağolun yardımlarınızı için hocalar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri