acillll pc bf 4 kaldırır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İskeletor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sa arkadaşlar öncelikle bilgisayarlardan hiç mi hiç anlamam ben sadece oyunuma bakarım genellikle savaş oyunları oynamayı severim bf4 oynamak istiyorum sistem özelliklerim şöyle;

nvıdıa geforce 820m      windows 8,1

bellek yaklaşık 4 gb

ekran :intel(r)graphics

yaklaşık toplam bellek :1792mb

işlemci:intel(r)core(tm)i5-4210u cpu @1.70ghz (4 cpus),1.70ghz

bellek 8192mb

Directx11

ram 8gb

64bit işletim sistemi

ilk başta nasıl bilgisayar kullanıcısı lan bu diyebilirsiniz ama ne bilim anlamıyorum işte neyse konumuza dönelim bf 4 oynamak istiyorum kaldırırmı kaldırırsa hangi ayarlarda kaç fps alırım bide bf 4'e benzer bildiğiniz savaş oyunları varsa yazarmısınız şimdiden tşk ;)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemde ekran kartı yok. INTEL entegre GPU var ki BF4 oyununu en en düşük ayarlarda 30 FPS oynatsa oynatır belki o kadar. Oda RAM 'den dolayı yetersiz bellek nedeniyle drop yemezse oyun.

Şöyle ki bu işlemci içindeki GPU biriminin yani i5-4210U işlemcisinin içindeki ekran kartı biriminin 18 oyunda LOW en düşük ayarlarda kaç FPS verdiğini https://www.youtube.com/watch?v=HCKIyo0G7uo bu videodan bakabilirsiniz. Gerçekten çok çok düşük bir FPS değeri alırsınız oyun zevki vermez. Harici ekran kartı olan bir makine kullanmalısınız yada en son nesil Ryzen 3000/4000 serisi işlemcilere sahip bir makine almanız gerek ki makul bir FPS değeri alabilesiniz.

KS

İskeletor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkürler önerebileceğiniz bi savaş oyunu var mı ben bf3 oynamıştım orta ayarda çok kasmıyordu

ekran kartı dediğiniz yerde şöyle şeyler var

üretici:intel corporation
dac türü :ınternal

bide verdun diye bi oyun var onu kaldırırmı hocam

pc win 8,1 laptop

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yok onlar değil. Onlar INTEL GPU suna ait veriler. Ne önerebilirim BF3 oyununu oynamışsınız na benzer değil ama BF Hardline var ben beğenmiştim polise biraz. COD Modern Warfare 1-2-3 serisini öneririm iyi oyunlar. Homefront 1-2 bunları oynayabilirsiniz. 1 bayağı iyi 2. oyun fena değil. Titanfall 2 oyunu var oda bayağı iyidir. COD Black Ops 1-2 var bayağı iyi oyunlardır. BF 1 ve COD WWII var eski zaman savaş istersen. COD Ghost var oda bayağı iyi sayılır. COD serisinden teknolojik savaş olarak Black Ops 3 , Advanced Warfare ve Infinite Warfare var ben bunları da bayağı severek oynadım. Bu oyunalardan bazıları kasabilir ama önerebileceğim savaş atmosferi olan oyunlar bunlar.

KS

İskeletor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tm ben şimdi cod mw 1 2 3 bide black ops seçtim diğerlerinide oynamaya çalışıcağım teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri