- Tepki
- 19
Toplama PC aldım ama kendim montaj yapmaya pek sıcak bakmıyorum yaptırabileceğim iyi bi yer varmı
hocam gene technopatı gördüm sinir oldumBu videoda gayet ayrıntılı bir şekilde anlatılmış.
ona technopat forumda kin kaptım troll konu açmamama rağmen bana troll konu açıyorsun dedi herkesin önünde aşağıladı ve 18 yaşında olunca gel diyip 5 sene ban attı ve o günden beride technopatı sevmiyorumRecep Baltaş da bu konularda bilgili biridir aslında.
ama işte troll konu açmadım troll konu açsam neysede ama açmadımO forumda trol konular fazla açıldığı için size biraz sert davranmış olabilirler.
Neyse geçmiş olsun artık ne diyelim. Yine de siz insanlara karşı kindar olmayın.ama işte troll konu açmadım troll konu açsam neysede ama açmadım
ve troll konu açtığımıda düşünüyorsa neden aşağılayıp banlıyor hemen banlasın kocaman adam 13 yaşındaki çocuğu aşağılıyor bildiğinO forumda trol konular fazla açıldığı için size biraz sert davranmış olabilirler.
tamam teşekkür ederimNeyse geçmiş olsun artık ne diyelim. Yine de siz insanlara karşı kindar olmayın.
Rica ederim.tamam teşekkür ederim![]()
seviyor sevmiyormu?O adam neden AMD sevmiyor
Kimden bahsediyorsunuz?O adam neden AMD sevmiyor