adb komut

kurtkuzu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese hayırlı akşamlar öncelikle konusu açıldıysa kusuruma bakmayın bu hata üzerinde kendimce araştırma yaptım ama çözüm bulamadım hata ( error: Unknown option: --User ) android cihazdan ( cihaz farketmiyor ) sistem dosyası silmek istediğimde bu hatayı alıyorum 2 ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler iyi forumlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şimdi olayı anlamadım ben. Siz android cihazdan bir sisteme ait dosya silmeye mi çalışıyorsunuz ben olayı anlamadım pek ve neden bunu yapıyorsunuz? Ayrıca bunu bir kod işlemi ile mi yapıyorsunuz biraz detaylandırın ki bende ne nedir bir araştırayım ve size geri dönüş yapayım.

KS

kurtkuzu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oncelikle teşekkürler şöyle izah edeyim android cihaz kullaniyorum örnek verecek olursak chrome kullanmak istemiyorum ve ben bunu komut girerek kaldirmak istiyorum cmd ekranina ( pm uninstall -k --user 0 ) .... Paket ismini girdiktikten sonra onay vermesi gerekirken hata veriyor bu hatanin sebebini ogrenmek istiyorum ( root olmadan sistem dosyası kaldırma derseniz anlatmak istedigimi daha iyi anlayabilirsiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Okey biraz araştırayım. Genelde bu tarz kod işlemleri yabancı kaynaklarda daha net anlatılır bakıp size geri dönüş yapacağım.

KS

kurtkuzu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konu basligini yazinca yabanci ve turk olmak uzere 2 forum cikiyor yabanci kaynaklardan birsey anlamadim turk forumlarda cozum yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
OK size bulduğum tüm kaynakları paylaşayım size bakın duruma göre değerlendirin.

1. How to Uninstall Bloatware and System Apps without Root in Android
  2. Remove Pre-Installed Android Apps (Without Root)
  3. Uninstall Stock Apps from Android without Rooting
  4. How to uninstall bloatware and preinstalled Android apps
  5. How do I remove system apps in a not rooted smartphone?
  6. How to remove system apps without root in Android
  7. How to remove pre-installed apps and bloatware from Android without root
Bu kaynakların hepsi bu bahsettiğiniz olayı anlatıyor. PC den girerseniz Google Chrome ile açın site çevirisini kullanın işinize yarar ingilizceden çok anlamıyorsanız.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Daha önce denemediğim için ben ilk defa deneyecek olsam nasıl yapardım ya bu kaynakları kontrol ederdim yada GitHub sitesinde hesap açıp konu açardım destekleri beklerdim. En fazla bu kadar yardım edebilirim bu yüzden.

KS

kurtkuzu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında o kadar basit ki işlemler komutları girdikten sonra işlem hemen halloluyordu ama şuan neden bu komutlar birden geçersiz kaldı anlam veremedim neyse ben konulara tek tek bakayım hayırlı geceler olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri