E enginbey8108 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 338 Tepki 0 Konum 81 | Düzce 9 Tem 2017 #1 selamün aleykümchrome://plugins sayfsaı chrome da açılmıyor nedeni ne olabilir flash player nasıl etkinleştirebilirim videonun açılması için
selamün aleykümchrome://plugins sayfsaı chrome da açılmıyor nedeni ne olabilir flash player nasıl etkinleştirebilirim videonun açılması için
L Lütfi_35 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Haz 2017 Mesajlar 69 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 9 Tem 2017 #2 Chrome desteklemiyor kardeşim artık Adobe Flash Player eklentisini. Puffin gibi destekleyen tarayıcılar var. Onları kullanabilirsin.
Chrome desteklemiyor kardeşim artık Adobe Flash Player eklentisini. Puffin gibi destekleyen tarayıcılar var. Onları kullanabilirsin.
KS E enginbey8108 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 338 Tepki 0 Konum 81 | Düzce 9 Tem 2017 Konu Sahibi #3 puffin destekli tarayıcı lar nelerdir abi
L Lütfi_35 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Haz 2017 Mesajlar 69 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 9 Tem 2017 #4 Puffin, tarayıcının adı kardeşim. Aynı Chrome, Firefox, Yandex gibi. Sen mobilden yazıyorsun değil mi?
Puffin, tarayıcının adı kardeşim. Aynı Chrome, Firefox, Yandex gibi. Sen mobilden yazıyorsun değil mi?
KS E enginbey8108 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 338 Tepki 0 Konum 81 | Düzce 9 Tem 2017 Konu Sahibi #5 yok abi bilgisayardan yazıyorum
L Lütfi_35 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Haz 2017 Mesajlar 69 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 9 Tem 2017 #6 Kardeşim ben mobilden zannettim. Ki ben de mobilden yazıyorum ve dediğin sorunu Play Store'dan Puffin uygulamasını indirerek çözmüştüm. Bilgisayar için ise çözüm nedir bilmiyorum. https://helpx.adobe.com/tr/flash-player/kb/enabling-flash-player-chrome.html Kardeşim bu linkte çözümü resimler ile anlatılmış. Bak istersen.
Kardeşim ben mobilden zannettim. Ki ben de mobilden yazıyorum ve dediğin sorunu Play Store'dan Puffin uygulamasını indirerek çözmüştüm. Bilgisayar için ise çözüm nedir bilmiyorum. https://helpx.adobe.com/tr/flash-player/kb/enabling-flash-player-chrome.html Kardeşim bu linkte çözümü resimler ile anlatılmış. Bak istersen.