- Tepki
- 5
Adobe premiere pro 2022 de alınan renderi mac os bilgisayardan alt sürüme nasıl kaydederim bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
Kaydederken sürüm seçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum yoksa sadece Illustrator'da mıydı tam hatırlamıyorum.Adobe premiere pro 2022 de alınan renderi mac os bilgisayardan alt sürüme nasıl kaydederim bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
İşte yapılamıyor hata veriyor sürekli kaydedemiyorum başka bir yolu var mı airdrop ile bile gönderemiyorum.mail dahil olmak üzere hiçbir şekilde paylaşım yapamıyorumKaydederken sürüm seçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum yoksa sadece Illustrator'da mıydı tam hatırlamıyorum.
diğer paylaşımları denediniz mi yandex google drive vs.İşte yapılamıyor hata veriyor sürekli kaydedemiyorum başka bir yolu var mı airdrop ile bile gönderemiyorum.mail dahil olmak üzere hiçbir şekilde paylaşım yapamıyorum
Hiçbir türlüsü olmuyor maalesefdiğer paylaşımları denediniz mi yandex google drive vs.
dosyayı kayıt edemıyorum bıle eskı surumu gectım yenı halı bıle kayıt edılıp bır yerlere upload edılemıyordiğer paylaşımları denediniz mi yandex google drive vs.
Orjinal dimi hocam ?dosyayı kayıt edemıyorum bıle eskı surumu gectım yenı halı bıle kayıt edılıp bır yerlere upload edılemıyor