Adobe ve diger programlari icin sistem tavsiyesi istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrshizo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaslar merhaba simdi ben bu ise yeni giriyorum ve profosyonel degilim ama kendimi gelsitirmek icinde kotu bir pc istemiyorum aklimda soyle bi soru var size arkadaslar ben islemciyi kafamda olusturdum amd ryzen9 5900x istiyorum anakart olarak msi meg x570 unify veya MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI istiyorum hangisi uyumlu bilmiyorum ram ve ssd normal harddisk bunlar halledilir kolay seyler ama ben tek ekran kartinda takildim ne alacam karar veremedim cunku cok pahali rtx olmasi mecburimi bilmiyorum dusuk fiyatta bu sisteme uygun ekran karti ne onerebilirsiniz veya bana bu ozelliklerde sivi sogutmali bi sistem toplarmisiniz lutfen yardimci olun

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Unify daha güçlü bir anakart ama bütçenize göre karar vermek gerekir. Birde F/P oranında hangisi daha iyi olacaksa oradan ilerlemek daha mantıklı olur. MSI markasından istiyorsanız oradan öneririm ama marka modelden çok işlemciye en uygun anakartı seçmek daha mantıklı olur. Siz toplam kasa için bütçenizi verin yardımcı olayım.

NOT : Harici olarak satın almak bütçeniz geniş değilse pek mantıklı değil uzun zamandır. Pandemi, mining ve çip krizinden dolayı özellikle GPU birimleri tek başlarında aşırı pahalı satılıyorlar. Bu yüzden hazır sistem ama bileşen olarak iyi ürünlere sahip sistemlere bakmak fiyat açısından daha makul olacaktır. Tabi bütçeniz genişse hariciden de toparlanabilir.

KS

mrshizo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Unify daha güçlü bir anakart ama bütçenize göre karar vermek gerekir. Birde F/P oranında hangisi daha iyi olacaksa oradan ilerlemek daha mantıklı olur. MSI markasından istiyorsanız oradan öneririm ama marka modelden çok işlemciye en uygun anakartı seçmek daha mantıklı olur. Siz toplam kasa için bütçenizi verin yardımcı olayım.

NOT : Harici olarak satın almak bütçeniz geniş değilse pek mantıklı değil uzun zamandır. Pandemi, mining ve çip krizinden dolayı özellikle GPU birimleri tek başlarında aşırı pahalı satılıyorlar. Bu yüzden hazır sistem ama bileşen olarak iyi ürünlere sahip sistemlere bakmak fiyat açısından daha makul olacaktır. Tabi bütçeniz genişse hariciden de toparlanabilir.

ozaman soyle soyleyim anakartlardan hangisi uyumluysa o olsun soyle bi sikinti var size katiliyorum ekran karti olayinda ben yurt disinda yasiyorum hazir sistemler biraz garip isin acigi adam amd ryzen5 koymus 6 cekirdekli ekran kartiniz rtx3060 koymus simdi ben islemciye onem verdigim icin ekran karti yuksek bu sefer islemci dusuk oluyor o yuzden kendim toplamak istedim butceme gelirsek 1500 euro felan ekran var elimde suan idarelik yeterli lg 1ms 60 hz bu arada yurt disi fransa sitelerinde hazir kasa bulursaniz bana soyleyin link atin bi bakayim ;d

KS

mrshizo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Siz bana alışveriş yapabileceğiniz sitelerin linklerini paylaşın size ne önerebilirim bakayım.

discort uzerinden size istek yolladim meliodas ismiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri