M Mahmut Karip Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 9 Ağu 2016 Mesajlar 10 Tepki 0 9 Ağu 2016 #1 arkadaşlar bu sorunu alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba. realtek yükledim . Karşıdan indirmeyi denedim . sound max yükledim . driver programları yükledim olmuyor Format atıktan sonra oldu
arkadaşlar bu sorunu alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba. realtek yükledim . Karşıdan indirmeyi denedim . sound max yükledim . driver programları yükledim olmuyor Format atıktan sonra oldu
E expert Guest 10 Ağu 2016 #2 Mahmut Karip' Alıntı: arkadaşlar bu sorunu alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba. realtek yükledim . Karşıdan indirmeyi denedim . sound max yükledim . driver programları yükledim olmuyor Format atıktan sonra oldu Genişletmek için tıkla ... burada di sürücüyü indiirp kurabilir misiniz
Mahmut Karip' Alıntı: arkadaşlar bu sorunu alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba. realtek yükledim . Karşıdan indirmeyi denedim . sound max yükledim . driver programları yükledim olmuyor Format atıktan sonra oldu Genişletmek için tıkla ... burada di sürücüyü indiirp kurabilir misiniz
KS M Mahmut Karip Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 9 Ağu 2016 Mesajlar 10 Tepki 0 10 Ağu 2016 Konu Sahibi #3 system3276' Alıntı: Mahmut Karip' Alıntı: arkadaşlar bu sorunu alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba. realtek yükledim . Karşıdan indirmeyi denedim . sound max yükledim . driver programları yükledim olmuyor Format atıktan sonra oldu Genişletmek için tıkla ... burada di sürücüyü indiirp kurabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... bu program olmuyor malesef 0b/s de kalıyor indirmiyor sonra eror veriyor system3276' Alıntı: Mahmut Karip' Alıntı: arkadaşlar bu sorunu alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba. realtek yükledim . Karşıdan indirmeyi denedim . sound max yükledim . driver programları yükledim olmuyor Format atıktan sonra oldu Genişletmek için tıkla ... burada di sürücüyü indiirp kurabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... hocam çok sağol tweakbit programı ile haletim teşekürederim
system3276' Alıntı: Mahmut Karip' Alıntı: arkadaşlar bu sorunu alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba. realtek yükledim . Karşıdan indirmeyi denedim . sound max yükledim . driver programları yükledim olmuyor Format atıktan sonra oldu Genişletmek için tıkla ... burada di sürücüyü indiirp kurabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... bu program olmuyor malesef 0b/s de kalıyor indirmiyor sonra eror veriyor system3276' Alıntı: Mahmut Karip' Alıntı: arkadaşlar bu sorunu alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba. realtek yükledim . Karşıdan indirmeyi denedim . sound max yükledim . driver programları yükledim olmuyor Format atıktan sonra oldu Genişletmek için tıkla ... burada di sürücüyü indiirp kurabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... hocam çok sağol tweakbit programı ile haletim teşekürederim