H hhuseyin Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 134 Tepki 9 6 Mar 2024 #1 Merhaba arkadaşlar DNS değiştirmek için özellikleri açmaya çalışıyordum farak fata veriyor ve neden olduğunu bulamadım.
Merhaba arkadaşlar DNS değiştirmek için özellikleri açmaya çalışıyordum farak fata veriyor ve neden olduğunu bulamadım.
KS H hhuseyin Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 134 Tepki 9 6 Mar 2024 Konu Sahibi #2 up
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,410 Tepki 5,057 6 Mar 2024 #3 Dostum doğru Windows için DNS degistiren programlar var yönetici olarak çalıştır öyle degistir En İyi DNS Değiştirme programi En İyi DNS Değiştirme Programı Türkçe Otomatik DNS Ayarları Ücretsiz Windows 10,8,7,Xp – TeknolojiBil.com www.teknolojibil.com
Dostum doğru Windows için DNS degistiren programlar var yönetici olarak çalıştır öyle degistir En İyi DNS Değiştirme programi En İyi DNS Değiştirme Programı Türkçe Otomatik DNS Ayarları Ücretsiz Windows 10,8,7,Xp – TeknolojiBil.com www.teknolojibil.com