- Tepki
- 5,046
Sıvı soğutucu yapman lazım ramler no name psu kötü büyük ihtimalle 3090 da miningli
Sıvı soğutucu yapman lazım ramler no name psu kötü büyük ihtimalle 3090 da miningli
mining yapılıp yapılmadığını anlamanın bir yolu var mı acaba ?Sıvı soğutucu yapman lazım ramler no name psu kötü büyük ihtimalle 3090 da miningli
Psu C4 gibi geziyor hocam aman diyim. Kasayı ilk defa duyuyorum. Ekran kartı yurtdışından gelmiş sorun yaşarsan geçmiş olsun diyebilirim. Snowman kule tipi fena değil ancak ne kadar verimlidir bilemiyorum. Xaser marka ramleri ilk defa duydum.
Patlamaya hazır bomba gibi geziyor hocam sistemSıvı soğutucu yapman lazım ramler no name psu kötü büyük ihtimalle 3090 da miningli
Bir şey soracağım neden sıfır sistem almıyorsun derdin tasan olmaz en azından.aga ne zor işmiş ya karar vermek
Galiba risk almayı seviyorBir şey soracağım neden sıfır sistem almıyorsun derdin tasan olmaz en azından.
knk sıfır sistemler pahalı gibi biraz. 3060 lı sistemler vs var ama hep ya anakrt ya işlemci ya ekran kartı düşük geliyor bana. 2. el çok uygun fiyatlı ürünler var ilanlarda aklımı karıştırıyor.Bir şey soracağım neden sıfır sistem almıyorsun derdin tasan olmaz en azından.
25k bütçen var çok güzel sistem toplanır o bütçeye.knk sıfır sistemler pahalı gibi biraz. 3060 lı sistemler vs var ama hep ya anakrt ya işlemci ya ekran kartı düşük geliyor bana. 2. el çok uygun fiyatlı ürünler var ilanlarda aklımı karıştırıyor.
gözüm yükseklerde diyelim hocamGaliba risk almayı seviyor
Powerboostlu no name ramli sistem alıp evde yükseklere uçmayında hocam aman diyimgözüm yükseklerde diyelim hocam![]()
3080 li sistem satıyor birisi 18.5k ama 2.el ekran kartı onun harici herşey sıfır psu falanda kaliteli alicsksan bare onu algözüm yükseklerde diyelim hocam![]()
Link at hocam sjjs3080 li sistem satıyor birisi 18.5k ama 2.el ekran kartı onun harici herşey sıfır psu falanda kaliteli alicsksan bare onu al
Şu an onu yaşamamak için tecrübeli kişilere danışıyorum iştePowerboostlu no name ramli sistem alıp evde yükseklere uçmayında hocam aman diyim![]()
1 snyLink at hocam sjjs
Şu an onu yaşamamak için tecrübeli kişilere danışıyorum işte![]()
Adanadayim dilersen test edebilirimLink at hocam sjjs
Şu an onu yaşamamak için tecrübeli kişilere danışıyorum işte![]()
Hocam sistem güzelde gözüme bir şey takıldı Allah aşkına o pcie express 8x2 pin kablosunu nasıl takmışlar ya
sonuç olarak adam satıyor nasıl bağlaması önemli değilHocam sistem güzelde gözüme bir şey takıldı Allah aşkına o pcie express 8x2 pin kablosunu nasıl takmışlar yaSanki sistemin bağırsakları dökülmüş gibi geziyor dışarıda
![]()
beğenmedim knk
Usta sanada hiç kimse bir şey beğendiremiyor anlamadım gitti.beğenmedim knk![]()
Tamam dostum no name ramli sistem kötü psu al sonra patlayınca üzülürsünüzbeğenmedim knk![]()