Ağlıyorumm :(

Ömer Özyılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10 Yıl sonra bugün bilgisayarım tamamen bozuldu. Ne Virüsler gördüm gül gül öldüm. Geçer dedik geçmedi bozuldu. Duygulanan çıksın kasıyor :D ( 16 yaşındayım bilgisayar 10 yıllık )

KS

Ömer Özyılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Durduk yere oldu sabah kalktim dugmeye bastım fanlar çalıştı kapandı sonra

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başın saolsun kardeşim Cenazesi ne zaman pc imamı hizmetimizde var istersen cenaze işleri ile bire bir ilgileniyoz :D

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben ilk bilgisayarımı aldıgımda sanıyorum ki orta sondaydım 10 sene onu kullandım sonra bir laptop aldım hala duruyor 7-8 sene kullandım hala saglam. Bir de suanki masaüstümü aldım daha temmuz muyduu haziran mıydı öyle bişey. Bu pc efsane ama :D Başın sağ olsun kardeşim

KS

Ömer Özyılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
o değilde sorunu bilen biri varmı fan sesleri geliyo ekrana görüntü gelmeden 2-5 sn sonra kapanıyor bida açılmıyor ? bilgisayarcıya götüremem param yok :D

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim laptopumdada vardı önce harddiski bozmuş 200 ordan gitti bataryayı değiştirdim busefer de sadece kapalıyken şarj oluyodu bide 2 sn arayla neyse şarj adaptörünü değiştirdim ve dissko dissko partizani laptop düzeldi böyle böyle düzeldi pc (en başta geç açılmaya başladı bozulduğu gün 45 dakikada açtım düşün artık bide açıkken kapanıyodu aniden)

427

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim de geçenlerde 5 yıllık yol arkadaşım bozuldu, uğraştım ama anakartı imana getiremedim. Çalışan parçaları birisine hibe ettim. Kendime yenisini aldım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri