Ağustos 2026 Celbi - Sınıflandırma Bekleyenler Ve Gidiş Tarihi Hakkında

Ahzidal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,
Askerlik başvurumu tamamladım, şu an sistemde "Sınıflandırmanız bekleniyor" aşamasındayım. Hizmet tercihi olarak 6 ay Erbaş/Er seçtim. Celp ve sevk dönemi tercihlerimi ise şu şekilde sıraladım:
Ağustos 2026
Eylül 2026
Ekim 2026
Askerlik durum belgemde "06/08/2026 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur" ifadesi yer alıyor. Takvime göre sonuçların 30 Temmuz'da açıklanacağını biliyorum
İlk tercihim Ağustos olduğu için Ağustos başında (1. grup) gitme ihtimalim ne kadar?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
828
(1. grup) gitme ihtimalim ne kadar?
Kim bilebilir ki, ancak ve ancak...
Askerlik şubesine gidip,
Askerlik şubesi komutan halen sistem değişmedi ise, direk görüşme, personel falan boşverilebilinir...
Değişmedi ise diyorum çünkü gittiğmde askeri personel komutanlardan ki üstün yöneticilik, hal ve durumdan anlayan baş sorumlu komutan ile görüşmüştüm.

Hatta bir anımı anlatayım,
Şubeye işlemlerin başlatılması için giriyorum.... Bir bakıyorum kadın personel ağlıyor ....
Haydi, ne oluyor düşüncesi geliyor aklıma....
Askeri üniformalı baş sorumlu komutan, eğitimi yüksek... Sert erkekçe konuşuyor. Hataları uyarıyor, yapılması gerekenleri söylüyor. Her durumu ile belli oluyor eğitimi, bizlerden biri olduğu....
Sonra beni çağırıyor görüşme için....
Son derece anlayışlı, hiçbir şekilde, insanı yargılamıyor. Babacan bir tavırla durumu izah ediyor...
Böyle komutanlar kaldı ise şanslıyız diyebiliyorum....

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri