AI suite 3 away Mode hatası

zamanrax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, çok saçma bir hatayla karşılaştım acil yardımınıza ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim. Bilgisayara Asus'sun AI suite 3 ismindeki programını indirdim. Arayüzünü incelerken away Mode diye bir şey varmış. Bilgisayarın kullandığı gücü kısıtlıyor ve uyku moduna alıyor galiba. Yanlışlıkla o modu açtım ve PC uyku moduna girdi. Uyku modundayken klavyedeki her tuşa bastım yine açılmadı. Bios'a pili çıkarıp reset attım yine düzelmedi. Bir türlü away mode'dan çıkamıyorum. Ekrana hiçbir şey gelmiyor. Sadece siyah ekran var. Bios ekranına bile giremiyorum. Sorunun şu yüzden olduğunu düşünüyorum; Bu away Mode'u araştırdim. Şöyle bir ayar var onda. Away Mode'dayken PC'nin ne kadar güç kullanmasıni istediğinizi yazıyorsunuz. Acaba bu away mode'a alınınca bilgisayar tekrardan uyanmak için yeterli gücü bulamıyor mu bu mode yüzünden. Umarım anlatabilmişimdir. Anakart ve ekran kartı modeli şu; asus rog strix rtx 3090, Asus x570 pro wifi anakart.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Kesin bilgim yok ama dediğiniz gibi sınırlama olduğundan pc açılmıyor olabilir. Uygulama olarak yüklendiyse benim tahminimce format ile çözülebilir.

KS

zamanrax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kesin bilgim yok ama dediğiniz gibi sınırlama olduğundan pc açılmıyor olabilir. Uygulama olarak yüklendiyse benim tahminimce format ile çözülebilir.
Format atamıyorum bios açılmıyor. Bios pilini çıkarıp 15 dakika bekledim. Hatta pili çıkarıp yine denedim olmuyor. Hep siyah ekran var. Görüntü gelmiyor ekrana.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Yakında gidebileceğiniz bir bilgisayarcı falan var mı yada PC yi tek bir yerden aldıysanız onlar belki ilgilenir. Değiştirebilme imkanınız var ise disk yada anakart değiştirilerek denenebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri