Aigo dr12 proyu Msi b450m pro vdh plus ile kontrol edebilir miyim?

SheriffGen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aigo dr 12 proyu msi b450m pro vdh plus ile kontrol edebilirmiyim?

Jwt5cQ.jpg

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ARGB yani 3 pin RGB başlığı ile anakarta bağlanıyor ama anakartınızda bu ARGB portu bulunmuoyr yani hayır kontrol edemezsiniz.

KS

SheriffGen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Reis vdg ne oluyo o zaman

ugur.gozaydin' Alıntı:
ARGB yani 3 pin RGB başlığı ile anakarta bağlanıyor ama anakartınızda bu ARGB portu bulunmuoyr yani hayır kontrol edemezsiniz.
reis vdg ne oluyo

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır pinlerin voltaj aktarımları farklı. 3 pin bağlantı 5V güç aktarıyor ama 4 pin bağlantı 12V güç aktarıyor. Buna dönüştürücü bir tane var benim bildiği oda sadece amazon yurtdışında satılıyor ve pahalı bir ürün. http://www.gamerstorm.com/product/ACCESSORY/2019-03/1291_10731.shtml bu üründen bahsediyorum. Bu ürün soketle beraber voltajıda dönüştürüyor ama pahalı ve ülkmizde yok.

KS

SheriffGen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayır pinlerin voltaj aktarımları farklı. 3 pin bağlantı 5V güç aktarıyor ama 4 pin bağlantı 12V güç aktarıyor. Buna dönüştürücü bir tane var benim bildiği oda sadece amazon yurtdışında satılıyor ve pahalı bir ürün. http://www.gamerstorm.com/product/ACCESSORY/2019-03/1291_10731.shtml bu üründen bahsediyorum. Bu ürün soketle beraber voltajıda dönüştürüyor ama pahalı ve ülkmizde yok.
Ucuzu hiç yokmu birde ben bunun gibi bir şey alırsam rgb kontrol edebilecek miyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu kadar uzamaması gerek bu konunu bir yolu yok. Bu kontrolcünün alternatifide yok. ARGB 3pin 5V portunu RGB 4pin 12V portuna coltajı ile beraber çevirecek bir aparat bildiğim sadece bu. Sadece kablo ile dönüşmez voltajı dönüştürmesi için ekstra bir devre bileşenine ihtiyacı var. Mümkün değil!!!

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri