Aim Çalışırken Elim Titremesi

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
son 2 3 gündür aim calısıyorum ve durmadan 15, dakika boyunca 3 katagori her bir bölüm oynamaktayım, az önce instanshot calısırken son 3 dakika, kala elim titremeye baslamaya basladı, hedefleri tutturamaya basladım. sizin tavsiyelerini almak isterim, durmadan böyle aralıksız çalışmaya devam edeyim mi yoksa.
1683550632904.png

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
kendini kasarsan titremesi normal kendimi kasmadım diyorsan da uzun süre çalıştığın içindir

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
son 2 3 gündür aim calısıyorum ve durmadan 15, dakika boyunca 3 katagori her bir bölüm oynamaktayım, az önce instanshot calısırken son 3 dakika, kala elim titremeye baslamaya basladı, hedefleri tutturamaya basladım. sizin tavsiyelerini almak isterim, durmadan böyle aralıksız çalışmaya devam edeyim mi yoksa.
Ekli dosyayı görüntüle 20722
Ara vererek yapın bence

KS

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
kendini kasarsan titremesi normal kendimi kasmadım diyorsan da uzun süre çalıştığın içindir
kendim kasmadım sakince müzik dinlerken, son 3 dakika sonra hedefleri tuturamaya basladım, anlık acılarda basladı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
kendim kasmadım sakince müzik dinlerken, son 3 dakika sonra hedefleri tuturamaya basladım, anlık acılarda basladı
Dediğim gibi ara ver, ne kadar saçma gelsede sakatlanabilirsiniz

Kaç dk aralıksız çalıştın 15 mi

KS

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Dediğim gibi ara ver, ne kadar saçma gelsede sakatlanabilirsiniz

Kaç dk aralıksız çalıştın 15 mi
her bölümü 15 dakika boyunca oynamaktayım 3 katagori oynuyorum tanesinde 5 tane bölüm mevcut

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Ekli dosyayı görüntüle 20722
Bu kas hafızanız geliştiği için normal birşey kendimden biliyorum. Spor gibi düşünün yeni başlayan birilerinde kol titremesi, acı ve ağrı oluşur. Korkmayın ve istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam edin. Bu arada çalıştığınız uygulama nedir? Ben genelde valroant poligon ve csgo aimbotz training haritalarında çalışıyorum.

(profesyonel fps oyuncusuyum) aklınızda soru varsa cevaplayabilirim.

KS

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Bu kas hafızanız geliştiği için normal birşey kendimden biliyorum. Spor gibi düşünün yeni başlayan birilerinde kol titremesi, acı ve ağrı oluşur. Korkmayın ve istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam edin. Bu arada çalıştığınız uygulama nedir? Ben genelde valroant poligon ve csgo aimbotz training haritalarında çalışıyorum.

(profesyonel fps oyuncusuyum) aklınızda soru varsa cevaplayabilirim.
evet oda var uzun zaman sonra, uzun ve ağır basladıgım icin ağrıyama basladı. CsGo icin önerebiliceğiniz baska antrenman mapleri var mı poligodan sonra onlarıda calısmak isterim

15 değilde 10 dene kendini zorlama zamanla arttır
7 dakika ile baslicam sonradan 1 hafta sonra 15 tekrardan gecicem

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
hangi takımdasın hangi oyun?
Malesef bir takımım yok, tek tabancayım. Oyun valorant. Uzun zamandır CS oynayan birisiyim. Çocukluğum cs haritalarında geçti. Şimdi ise valorantta bulunan en üst kademede oynuyorum. (radiant)

(Rankım için 3 ay önceden bahsediyorum.) eğer ki deprem olmasaydı büyük bir turnuva vardı. Ve orada kendimi kanıtlayabilseydim belki bir kariyer sahibi olurdum. Ama kısmet değilmiş. Yapacak bir şey yok, 3 aydır da bilgisayarım olmadığı için çok paslandım. Son zamanlarda olduğum ildeki internet kafeye gidip kafa dağıtmaya çalışıyorum ama oynayamadığım için ağlıyorum. İmmolardan tokat yemek adama koyuyor.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Malesef bir takımım yok, tek tabancayım. Oyun valorant. Uzun zamandır CS oynayan birisiyim. Çocukluğum cs haritalarında geçti. Şimdi ise valorantta bulunan en üst kademede oynuyorum. (radiant)
anladım hocam profesyonel diye betimlemenize şaşırdım bunu bir iş haline getirmediğiniz sürece sizde bir oyuncusunuz

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
4:3 olarak önerebiliceğiniz bir ayar var mı
Hocam genel olarak en iyi 4:3 1280x960 olarak bilinir. CSGOda normal 4:3 yaptığınızda true stretched oluyor zaten ama valorantta bu durum böyle değil. Eğer ki adamların genişlemesini istiyorsanız YouTubeye girip how to true stretched yazıp deneyebilirsiniz. Türkçe anlatanlar da var. Kullanacağınız uygulama winexp oyuna her giriş çıkışta değiştirmeyecekseniz uğraşmam diyorsanız valorantta 16:9 ile 4:3 arasında hissiyat olarak hiçbir fark olmayacaktır. Biraz da performans.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri