Aimbot Programı Olan Mouse

Mesandro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İyi günler son atılan videoyu izledimde aimbot programı olan mouse falan değilmiş böyle bir mouse bulunmakta mı acaba ?

İyi günler son atılan videoyu izledimde aimbot programı olan mouse falan değilmiş böyle bir mouse bulunmakta mı acaba ?
yani azcıkta olsa aim almayı kolaylaştıran

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Hocam aimbotla aim asist aynı şey değil. Aimbot drdiğin otomatik kitlenen hiledir. Aim asist ise aim almana destek sağlayan adam takibini biraz daha kolaylaştıran birşeydir. Aim asist mouselarda olmaz olursa mertlik bozulur yeteneğin önemi kalmaz fps oyunlarında. Size tavsiyem oynadığınız oyunda bol bol antreman yaparak aiminizi geliştirmeniz.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
g300s JEŞQBFŞWKSM

so oynarken kullanırdım tit 1.3.9 da ne kudurturdum

KS

Mesandro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam aimbotla aim asist aynı şey değil. Aimbot drdiğin otomatik kitlenen hiledir. Aim asist ise aim almana destek sağlayan adam takibini biraz daha kolaylaştıran birşeydir. Aim asist mouselarda olmaz olursa mertlik bozulur yeteneğin önemi kalmaz fps oyunlarında. Size tavsiyem oynadığınız oyunda bol bol antreman yaparak aiminizi geliştirmeniz.
hocam mertlik falan kalmadı gözünü seviyim ne anlatıyon hileden geçilmiyor oyunlar bende aim assist programı olan mouse arıyorum

g300s JEŞQBFŞWKSM

detaylı bir videosu varsa atabilir misiniz acaba ? ya da ürünün linkini

g300s JEŞQBFŞWKSM

ürünü buldum valorant oynuyorum nasıl ayarlayabiliceğim bir video atabilir misiniz ?

Son düzenleme:

soniq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hocam mertlik falan kalmadı gözünü seviyim ne anlatıyon hileden geçilmiyor oyunlar bende aim assist programı olan mouse arıyorum

g300s senin düşündüğün gibi bir mouse oldugunu zannetmiyorum fps oyunlarının hicbirinde ise yaramıyor sadece minecraft 1.8.9 sürümünde makro kullanmaya yarayan bir mouse. kare bir oyundada hile kullanmazsın diye düşünüyorum.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
otomatik makrolu mouse diyosun sanırım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam o sadece bir tabir ya ĞDİSİSİDLSŞSÇ Öyle bir mouse yok hocam

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
g300s senin düşündüğün gibi bir mouse oldugunu zannetmiyorum fps oyunlarının hicbirinde ise yaramıyor sadece minecraft 1.8.9 sürümünde makro kullanmaya yarayan bir mouse. kare bir oyundada hile kullanmazsın diye düşünüyorum.
hile değil g300s knk tit oynadıysan herkeste bu mouse var ztn tek önemli şey doğru ayarları bulmak veya almak

ürünü buldum valorant oynuyorum nasıl ayarlayabiliceğim bir video atabilir misiniz ?
valo icin gerek yok 1.8.9 oynuyorsan sadee veya hypixel fln

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri