Alinir ben olsam telefon kulakligina o kadar para yatirmam2024 yılında bu kulaklık hala alınır mı, alternatif daha kaliteli ürün var mıdır? Bütçem maç 8000tl
Günlük neredeyse 1 saat müzik dinliyorum hocam. Haklısınız çok pahalı ama kulaklarım rahat etsin istiyorum. Müziği kaliteli de dinlemek istiyorum.Alinir ben olsam telefon kulakligina o kadar para yatirmam
Sahsen bunu aldim kullaniyorum gayet iyiGünlük neredeyse 1 saat müzik dinliyorum hocam. Haklısınız çok pahalı ama kulaklarım rahat etsin istiyorum. Müziği kaliteli de dinlemek istiyorum.
Bende de Razer var ama tatmin etmiyordu. Kardeşimde AirPods 2 bar denedim hoşuma gitti. Telefonum iPhone be iPad kullanıyorum. Yardımız için teşekkür ederim, biraz önce AirPods un siparişini verdim. İyi günler tekrardan teşekkür ederimSahsen bunu aldim kullaniyorum gayet iyi
![]()
Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com