Hocam senin kargo ne durumda geldi mi? Memnun musun mouse'dandün akşam aldım saat 7 gibi bugün ( cumartesi) sabahı kalktığımda kargoya verildi mesajı gelmişti
Hocam senin kargo ne durumda geldi mi? Memnun musun mouse'dandün akşam aldım saat 7 gibi bugün ( cumartesi) sabahı kalktığımda kargoya verildi mesajı gelmişti
mouse un linkini atmanız mümkün müknk iyiki geçen gün pro almadım dün indirimkaplanı admininle konuşuyorum fln bi baktım stok yenilendi direk apex aldım artık gelmesini beklicez baya ucuz mükemmel mouse ama işte sadece turuncu renk kalmıştı yapacak bişey yok sonradan bulabilirsem beyaz grip tape alır takarım
Stokları bittimouse un linkini atmanız mümkün mü
mouse gelmedi dahaHocam senin kargo ne durumda geldi mi? Memnun musun mouse'dan
mouse 1 hafta önce fln bitti üretimden kalktımouse un linkini atmanız mümkün mü
Vallahi ben de şu an bekliyorummouse gelmedi daha
mouse 1 hafta önce fln bitti üretimden kalktı
amazondan aldım ve şuan kullanıyorum biraz ağır geldi öncekine göre ama sensörü mükkemelArkadaşlar temudan bu mouseyi alacağım sizce fiyat iyimi alınırmı ? Bu markadan temudan klavyede alacağım ne önerirsiniz ?
Mouse link : https://share.temu.com/jT77fwscqXA
VERGİ OLAYINA UYUYOR.
biz temu'dan aldık amazonda 2k falandı mavisi vardı ben 600'e temudan aldım yanında klavye ile 1500 küsüre geldi vergiler ile birlikteamazondan aldım ve şuan kullanıyorum biraz ağır geldi öncekine göre ama sensörü mükkemel
Bu mousenin şimdi alıcısı mı 8000 hz yoksa mouse altındaki sensörü mü 8000 hzamazondan aldım ve şuan kullanıyorum biraz ağır geldi öncekine göre ama sensörü mükkemel