Yardım Ajazz Aj179 Apex Vs Atk Blazing Sky Z1 Ultra — Tft Ekran Ve 8Khz Kablosuz Deneyimi Hakkında Teknik Yorumlar?

darkwob

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar,

Son dönemde rekabetçi FPS oyunlarında (özellikle The Finals, Valorant, Combat Arms, Left 4 Dead özel sunucular) kullanmak üzere yeni bir oyun faresi arayışındayım.

Özellikle dikkatimi çeken modeller:

1. AJazz AJ179 Apex
    • TFT ekranlı dongle
    • PAW3950 sensör + Nordic MCU
    • 8 kHz kablosuz ve kablolu kullanım
    • Omron optik switch, hafif (~56 g)
    • Estetik ve görünüm olarak çok cezbedici
  2. ATK Blazing Sky Z1 Ultra
    • PAW3950 Ultra sensör + Nordic 52840 MCU
    • 8 kHz kablosuz/kablolu destek
    • Hafif (~57 g), ergonomik tasarım
    • Daha güvenilir MCU ile stabil performans

AJ179 Apex özellikle TFT ekranlı dongle ile ilgimi çekti; ancak Reddit ve bazı forumlarda kullanıcıların nadiren imleç atlaması, DPI düşüşü veya dock/firmware sorunları yaşadığını gördüm.

Burada sorum şu:

• Bu iki fareyi kullanan veya teknik olarak bilen arkadaşlar hangisini tavsiye eder?
  • AJ179 Apex’in TFT ekranlı donglesı ile oyun sırasında herhangi bir performans/sensör sorunu yaşayan oldu mu?
  • ATK Z1 Ultra’nın uzun süreli kablosuz kullanımı ve rekabetçi FPS deneyimi nasıl?

Fiyat/performans açısından karar vermeye çalışıyorum; gerçek teknik tecrübeleri olanlar yorum yapabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
ATK Blazing Sky Z1 Pro Max kullanıyorum.

Performansından şarjından çok memnunum, tek eksiği malzeme kalitesinin biraz daha iyi olabileceğiydi ama onu da Grip Tape alıp farenin üstüne yapıştırarak çözebilirsiniz. Ben grip tape olmadan kullanıyorum şu anda.

Ayrıca bu 8k işleri tamamen pazarlama stratejisi, 8k'da stabil çalışan neredeyse hiç bir mouse yok. Zaten ihtiyaç da yok bunlara. Rekabetçi fps oyunu oynayan kişiler bile 2k'nın üstüne çıkmıyordur. 2k bu işin sweet spot'u, ben 1k kullanıyorum elime en uyumlu o geldi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri