akasa venom işlemci sogutucu rpm hızı

burak3535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar benim bi merak ettigim Konu var bundan yaklaşik 3-4gün Once Akasa VENOM PİCO adlı sogutmayı aldım şuana kadar full yükte 50 dereceyi gecmiyor fakat Aida 64 ten RPM hızına baktıgımda full yükte bile 1500rpm Calışıyor sizce sebebi nedir arkadaşta aynısı var boşta 2500rpm calışıyor BU LİNKTENDE SS YE BAKABİLİRSİNİZ http://i.hizliresim.com/2Z32Mq.jpg NOT(İŞLEMCİM İ3 4160)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
RE: AKASA VENOM İŞLEMCİ SOGUTUCU RPM HIZI

yükte 50 dereceyi geçmiyorsa boşver düşük rpm de bile o derece mükemmel. yüksek rpm çalışşsa ne olur gürültü olur :Dprime95 testinde hakikaten 50 ise ben boşa almışım sıvı sogutmayı 4.4 oc formunda prime95 stress bench testinde 69 gördüm :D

O

Oğuzhan

Guest

Tamamı büyük harften konu açmak forum kurallarına aykırıdır.

KS

burak3535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Rurouni' Alıntı:
yükte 50 dereceyi geçmiyorsa boşver düşük rpm de bile o derece mükemmel. yüksek rpm çalışşsa ne olur gürültü olur :Dprime95 testinde hakikaten 50 ise ben boşa almışım sıvı sogutmayı 4.4 oc formunda prime95 stress bench testinde 69 gördüm :D

İNTEL FARKI YA HERZAMAN YES :d

Oğuzhan' Alıntı:
Tamamı büyük harften konu açmak forum kurallarına aykırıdır.

düzelttim

E

expert

Guest
Intel güzel maalesef pahalı
Amd de idare ediyor işte

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
imzama bakın please :D demek istediğim bende de intel var normal 25 artı eksi çalışıyor yükte 45 50 ama prime stress testinde max 69 gördüm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri