Akıllı Telefon Önerisi (03.02.2022)

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
4K Bandında pil konusunda sıkıntı yaşatmayacak uzun saatler kullanılabilecek ve de en önemliside asla kasma donma derdi uzun yıllar yaşatmayacak akıllı telefon ne alınmalı yorumlarınızı bekliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Akıllı Telefon Önerisi (03.02.2022)

Beklentiniz sadece pil ve performans mı yoksa kamera odaklı bir beklentiniz de var mı? Birde istemediğiniz bir marka var mı? Bunu soruyorum çünkü öneri yapıyorum en iyi cihazı ama kullanıcı sonradan o marka olmasın diyor. Boşa zaman kaybı olmasın.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
RE: Cvp: Akıllı Telefon Önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Beklentiniz sadece pil ve performans mı yoksa kamera odaklı bir beklentiniz de var mı? Birde istemediğiniz bir marka var mı? Bunu soruyorum çünkü öneri yapıyorum en iyi cihazı ama kullanıcı sonradan o marka olmasın diyor. Boşa zaman kaybı olmasın.
Önemli olan arayüzde kasma donmaların asla olmaması internette gezinmelerde donma kasma olmaması oyunlarda da aynı şekilde yani işlemci bazından çok iyi olsun istiyorum pilde çok iyi olsun istiyorum kamera olarak bir şeye benzesin isteriz marka olarak şuan bir şey diyemicem pazarda çok marka var ben kendim iphone kullanıcısı olduğum için bir şey diyemiyorum şuan için başka birine alıcaz çünkü

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Önerinizi yapacağım ama bu bütçeye iPhone dengi bir cihaz beklemeyin bunu başta söylemem gerek.

Redmi Note 10S alabilirsiniz. AMOLED ekranıyla pil kullanımı çok başarılı bir cihazdır. MediaTek Helio G95 var ki buda performans konusunda bir eksiğiniz olmayacak demek. İşlemci olarak rakibi diyebileceğim alternatifi Qualcomm Snapdragon 765G modelidir. 5000 mAh bataryası sizi uzun kullanımda AMOLED ekranıyla beraber üzmez. 33W hızlı şarj desteği var buda başarılı bu sınıfta bir cihaz için. Stereo hoparlör sistemi var buda ses odaklı deneyiminizde bir eksi oluşturmaz. Kamerası tatmin eder. Son olarak su ve toza dayanıklılığı var.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
RE: Cvp: Akıllı Telefon Önerisi (03.02.2022)

ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapacağım ama bu bütçeye iPhone dengi bir cihaz beklemeyin bunu başta söylemem gerek.

Redmi Note 10S alabilirsiniz. AMOLED ekranıyla pil kullanımı çok başarılı bir cihazdır. MediaTek Helio G95 var ki buda performans konusunda bir eksiğiniz olmayacak demek. İşlemci olarak rakibi diyebileceğim alternatifi Qualcomm Snapdragon 765G modelidir. 5000 mAh bataryası sizi uzun kullanımda AMOLED ekranıyla beraber üzmez. 33W hızlı şarj desteği var buda başarılı bu sınıfta bir cihaz için. Stereo hoparlör sistemi var buda ses odaklı deneyiminizde bir eksi oluşturmaz. Kamerası tatmin eder. Son olarak su ve toza dayanıklılığı var.

5k civarında ne alınır peki

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Samsung Galaxy M52 5G önerebilirim. Qualcomm Snapdragon 778G işlemcisi 5000 mAh bataryası ve Super AMOLED 120Hz ekranıyla yine F/P oranı yüksek ve dolu bir cihaz.

@"Butfudman" güzel cihazlar önerdin ama OPPO A91 güzel cihaz ama işlemcisi Helio P serisi bu yüzden pek önermem. Yeni G serisi çok daha başarılı ki Note 10S bu işlemciyi kullanıyor ilk önerim. Note 10 modeliyse 10S modelinden zayıf bir model. Kullanıcı 10S üzerine bir cihaz arıyor.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
Samsung Galaxy M52 5G önerebilirim. Qualcomm Snapdragon 778G işlemcisi 5000 mAh bataryası ve Super AMOLED 120Hz ekranıyla yine F/P oranı yüksek ve dolu bir cihaz.

@"Butfudman" güzel cihazlar önerdin ama OPPO A91 güzel cihaz ama işlemcisi Helio P serisi bu yüzden pek önermem. Yeni G serisi çok daha başarılı ki Note 10S bu işlemciyi kullanıyor ilk önerim. Note 10 modeliyse 10S modelinden zayıf bir model. Kullanıcı 10S üzerine bir cihaz arıyor.
5k fiyat bandında bende m52 5g cihazını düşünüyodum peki buna kaliteli ekran koruycuyu hangi siteden alabilirim ekranı tam kaplayan kaliteli bir kırılmaz camda önerirseniz modelle uyumlu çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Uzun zamandır ekran koruyucu önermiyorum biraz piyasaya bakmam gerek. Bulursam önerebileceğim bir ürün paylaşacağım.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
Uzun zamandır ekran koruyucu önermiyorum biraz piyasaya bakmam gerek. Bulursam önerebileceğim bir ürün paylaşacağım.
çok teşekkürler sizden haber bekliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Önerebileceğim bir ürün bulamadım M52 5G için. Spigen markasından baktım ama yok. Piyasadan Engo yada Case 4U bir ürünü alabilirsiniz.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerebileceğim bir ürün bulamadım M52 5G için. Spigen markasından baktım ama yok. Piyasadan Engo yada Case 4U bir ürünü alabilirsiniz.

s20 içinde ekran koruyucu bakarsanız kaliteli çok sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Piyasada Spigen ve Wrapsol ürünleri S20 modelinde tutulan modellermiş. Tercihinizi bu markalardan yana kullanabilirsiniz.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
Piyasada Spigen ve Wrapsol ürünleri S20 modelinde tutulan modellermiş. Tercihinizi bu markalardan yana kullanabilirsiniz.
ürün linki paylaşırsanız çok daha iyi olur

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80

Iphone için mart ayında Iphone se 3'ün ₺4.200 civarında Türkiye'de satışına sunulacağı yönünde konuşmalar var. Bende telefon araştırıyordum fakat android için bu fiyatların pahalı olduğunu düşünüyorum daha önce ki telefonlarımda android kullandım ama sürekli bir sorun kasma düzensizlik vb can sıkıcı hoşlanmadığım şeyler yaşadım İphone 6s 5 yıl boyunca kullandım şahsen beni her konuda tatmin etti bir sıkıntı yaşamadım modeli yükseltmek için telefonumu sattım fakat sattıktan 2 gün sonra ₺18 yükseldiği için telefonların arkasından kendimi bakar halde buldum İphone se 3 için 4k gibi bir fiyattan bahsedildiği için o telefonu beklemeyi tercih ettim eğer alınabilir bir telefon çıkarırlarsa almayı düşünüyorum fakat tersi durumunda baktığım telefonlar

Poco x3 pro
Samsung galaxy A52 

Bu iki telefon arasında kalmıştım Poco tasarım olarak hiç beğenmiyorum Iphon se3 modeli beni memnun etmediği taktirde Samsung Galaxy A52'ye yönelebilirim.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1

HoodeD_Sy' Alıntı:
Iphone için mart ayında Iphone se 3'ün ₺4.200 civarında Türkiye'de satışına sunulacağı yönünde konuşmalar var. Bende telefon araştırıyordum fakat android için bu fiyatların pahalı olduğunu düşünüyorum daha önce ki telefonlarımda android kullandım ama sürekli bir sorun kasma düzensizlik vb can sıkıcı hoşlanmadığım şeyler yaşadım İphone 6s 5 yıl boyunca kullandım şahsen beni her konuda tatmin etti bir sıkıntı yaşamadım modeli yükseltmek için telefonumu sattım fakat sattıktan 2 gün sonra ₺18 yükseldiği için telefonların arkasından kendimi bakar halde buldum İphone se 3 için 4k gibi bir fiyattan bahsedildiği için o telefonu beklemeyi tercih ettim eğer alınabilir bir telefon çıkarırlarsa almayı düşünüyorum fakat tersi durumunda baktığım telefonlar

Poco x3 pro
Samsung galaxy A52 

Bu iki telefon arasında kalmıştım Poco tasarım olarak hiç beğenmiyorum Iphon se3 modeli beni memnun etmediği taktirde Samsung Galaxy A52'ye yönelebilirim.
Ben iphone 12 kullanıcısıyım ve son derece memnunum android olarak 3-4 sene önce sony xperia xz premium telefon kullandım android olarak ve oda beni son derece memnun ediyodu arayüzde en ufak donma göremezdiniz pubgde şuan iphone da oynadığım ayarlarda oynuyodum öyle bir cihazdı
İphone da evet kasma donma göremez kimse ve son derece kaliteli cihazlar bana göre m52 a52 ye göre biraz daha başarılı bir cihaz gerek işlemci gerek pil konusunda ve iphone se3 ün 4k bandında çıkmasına imkan yok çünkü kur artış gösteriyor ki bi kaç ay sonra kur ne olucak belli değil ben biliyorum ama diyemiyorum işte m52 cihazı bi kaç yıl gidebilecek bir cihaz bana göre ve bu fiyatta bu ürünü alıcam gibi gözüküyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Apple markasının o fiyat bandına bu piyasa şartlarında ürün çıkartması bence olası değil. Olursa ben sözümü yemeye razıyım. :)

M52 5G cihazı 5K bütçelere kadar piyasadaki en dolu en başarılı cihazların başını çekiyor şuan için. O yüzden önerdim zaten.

Ekran koruyucuya gelirsek kamera deliği var mı bilmiyorum resimde evet yok görünüyor. Sorabilirsiniz satıcıya. Ayrıca başka marka ürün önerimde yok ekran koruyucuda. Dediğim gibi bu ürün gamının piyasasına uzun zamandır hakim değilim. Bulabildiğim en iyi 2 marka Spigen ve Wrapsol markasıydı ki Spigen stoklarda bulamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri