Yardım Akım Korumalı Priz İçin Öneri

cagrikrcn16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konu başlığını tam bulamadığım için en yakın bunu bulup seçtim. Öncelikle herkese merhaba, akım korumalı priz almak istiyorum fakat çoklu akım koruma prizlerinde kablolar 1.5-2 metre civarı. Priz ile mesafem 3.5 metre civarı fakat bu uzunlukta bir akım koruyucu priz görüntüleyemedim. Bilgisayar, monitör, ps5 ve modem bağlamak için istiyorum fakat bir çözüm bulamadım. Nasıl bir yöntemle bu işi çözebilirim? Tekli akım koruyucu alıp prize takıp üstüne uzatma takmayı düşündüm ama pek sağlıklı değil gibi geldi. Bilgisi veya önerisi olan yazarsa sevinirim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
5lü prizim var bunu prize takıyorum. Akım korumalıyıda bu 5 slottan birine takıyorum. Akım korumalı taktıgım yere sadece bilgisayarın fişini takıyorum. Diğerleri normal yere takılır. 2 yıldır kulanıyorum elektrik vs.. kesilir sıklıkla. Bugune kadar bir sorun olmadı, hatta voltaj düşükken evin yarına elektrik gelmiyordu nerdeyse priz komple açmamı engellemişti. Veya ben öyle sandım bilmiyorum.

Schneider Apc​

Olması lazım markası. Çok önceden almıştık prizi buzdolabı için kullanıyordum. Pc alınca ona geçirdim :D

KS

cagrikrcn16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anladım hocam peki önereceğin marka var mı? Kullandığın markadan memnunsan onu da önerebilirsin.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
anladım hocam peki önereceğin marka var mı? Kullandığın markadan memnunsan onu da önerebilirsin.
Yazmıştım kullandıgımı tekli olarak Schneider Apc
1752836552164.png

Şunun siyahı olması lazım işyerindeyimde bakamıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri