Bu bütçede iyidir hocam.Çağdaş hocam iyi midir bu marka yarın alicam
Elektrik kesintisi ile alakası yok hocam bi anlık fazla elektrik geldimi uçurur sistemişuan o kadar yok ona anca ilk attiginizi alabilirim yeterli olmaz mı ?
bizim buralarda hiç elektrik kesintisi olmuyor açıkçası zaten de ben yine önlem olsun diye aliyorum
Kaliteli PSU varsa çoğu durumda bir şey olmuyor, içerisinde çeşitli korumalar ve voltaj regülatörü bulunuyor. Yüksek voltaj gelirse nadiren de olsa PSU yanabiliyor. Akım korumalı prizler de bu durumda işe yarıyor.Elektrik kesintisi ile alakası yok hocam bi anlık fazla elektrik geldimi uçurur sistemi
Bilgisayar için en iyisi UPS. Hatta Online-UPS, şahsen kullanıyorum. Bol kesinti ve voltaj dalgalanmaları sık sık olur bulunduğum yerde. Benim için şart gibi bir şeydi.Aslında bunları kullanmak yerine regülatör kullanmak daha iyi
Orası öyle ama günümüz şartlarında akım korumalı priz yerine regülatör bütçe dahilinde daha iyi iş yaparBilgisayar için en iyisi UPS. Hatta Online-UPS, şahsen kullanıyorum. Bol kesinti ve voltaj dalgalanmaları sık sık olur bulunduğum yerde. Benim için şart gibi bir şeydi.
hocam psum 850wlık bir psu sistem için ups bakınmıştım acaba siz önerebilir misinizPC'ye yetebilecek bir voltaj regülatörü oldukça pahalıya geliyor ve aküsü bulunmadığı için yine elektrik gidince güç kesiliyor. PC için her türlü en uygun yöntem Online-UPS'tir. Malesef alternatifi bulunmuyor bu konuda.
Sık elektrik gitmeyen bir yerdeyseniz akım korumalı prizler de yeterlidir. Kaliteli ve çabuk bozulmayan bir ürün gerekli sadece.
hocam psum 850wlık bir psu sistem için ups bakınmıştım acaba siz önerebilir misiniz
www.n11.com
teşekkür ederim, şöyle ki sistemim baya cep yakan bir sistemdi zaten bu sistemin zarar görmesi yerine ups ile sağlama alırım daha iyi düşüncesindeyim. işyerimizde elektrik kesintilerinden dolayı gelen güçlü voltaj kameraları şarj aletini bir çok şeyi yaktığına şahit oldum ups alıp kamerayı sağlama alınca bir daha kamerada sorun yaşanmadı ordan tecrübe ettim. parayı sorun etmem alırım almasına lakin ses yapması büyük sıkıntı ev çünkü burası ve ben geceleri de kullanıyorum fazlasıylaUPS & Güç Kaynağı Modelleri ve Fiyatları - n11
UPS & Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı UPS & Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Pahalı gelirse yapacak bir şey yok. Çünkü sisteminiz çok güç tüketir imzanızdaki sistem ise. Bu anca karşılar. 4 tane 9AH aküsü var. Sinus Evo modeli oldukça kaliteli bir UPS'tir.
Yalnız uyarayım Online-UPS'lerin fanları gürültülü çalışır. Ben garantisini bozacağını bildiğim halde içini açıp fan yavaşlatıcı kablo eklentisi taktım (Noctua'nın). Yoksa ciddi baş ağrısı yapıyor. İmkan varsa PC kullanacağınız odada olmaması halinde ara kablo ile de kullanılıp gürültüsünü pasifize edebilirsiniz (garantisini bozmadan gürültüden kurtulmak için). Yani yan odada falan UPS'i konumlandırabilirsiniz.
Hangi model hocam? Bana 1000w lik lazım minimum .Lütfen yardımcı olunBilgisayar için en iyisi UPS. Hatta Online-UPS, şahsen kullanıyorum. Bol kesinti ve voltaj dalgalanmaları sık sık olur bulunduğum yerde. Benim için şart gibi bir şeydi.
üstte linki paylaştı, 2kva sanırım 1200w ediyor seçenekleriniz arasında yer alabilirHangi model hocam? Bana 1000w lik lazım minimum .Lütfen yardımcı olun
Bu ürünler yüksek verimlilikli yani 1 kva modeli 900W, 2 kva modeli 1800W. Ancak tecrübeme dayanarak şunu ekleyim 1 kva modeli güçlü bir PC'yi çok kısa süre açık tutabilir ve çabuk ısınır. Ayrıca içerisinde 2x 7AH akü oluyor.üstte linki paylaştı, 2kva sanırım 1200w ediyor seçenekleriniz arasında yer alabilir