Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu için alt başlık bulamadım en yakın şey güç kaynağı olduğu için buraya açtım. sistem,monitör bunların 2 sini koruyabilecek güçte akım korumalı priz arıyorum yardımcı olabilir misiniz.
Birde ekran kartımda display port 1.4 var monitörde 1.2 bu sorun çıkarır mı?
DP girişi geriye doğru uyumlu bir sokettir yani sorun yok o konuda.
Brennenstuhlmarkasının bu verdiğim bağlantıdaki ürünlerini alabilirsiniz. Tavsiyem orta sınıftaki Hugo serisinden bir ürün almanız olur. Daha yüksek mAh akım koruması var. Diğer segmentler biraz fazla pahalı bir priz için. Ev ortamı için Hugo serisi gayet idealdir.
Reklam amaçlı her link paylaşımı ve bu forum ile başka forumları kıyaslama amaçlı her link yasaktır evet. Önerdiğiniz ürünler önerdiğim ürün kadar iyi olmasa da güzel seçenekler.