Akım Korumalı Priz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zumzum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sizce akım korumalı prizler gerçekten işe yarıyor mu?

5 ya da 6 girişli olacak şekilde bu tarz priz önerisinde bulunabilir mısınız? Uygun fiyatlı ve kaliteli olursa sevinirim.

Bir de aklımda bir fikir var şimdi ben duvardaki ana prize tekli aklım korumalı bir priz taksam daha sonra o tekli prize de normal üçlü priz taksam aynı ektiyi yapar mı merak ediyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Akım Korumalı Priz

Bir bütçe limiti verir misiniz uygun fiyatlı demişsiniz de o ürün gamında birçok klasmanda ürün var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bir bütçe olmadığından ürün önermedim ama benimde önereceğim bir markadan ürün önerisi gelmiş değerlendirebilirsiniz bütçenize uyarsa.

brennenstuhlturkiye.com - bu bağlantı kedi sitesi. Buradan satın alabilirsiniz.

KS

zumzum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Fiyat belirtmeyi unutmuşum ancak ortalama 150tl bandında birşey arıyorum diyebilirim. Diğer sorularım hakkında bir bilginiz var mı peki? 

Bu arada belirtilen ürün evde eski kullandığım ürün ve yanlış hatırlamıyorsam eğer 10 seneyi geçti  kullanıyorum ancak artık anahtar kısmı kırıldı ve biraz tedirgin ediyor sabah garip sesler çıkarttı dolayısıyla sistemimi de emanet etmek istemiyorum.
O ürün yine aklımda bulunsun, diğer önerilerle beraber değerlendireyim. Mümkünse gün içinde de siparis vereceğim zaten.

Şöyle birkaç ürün gördüm bir de 
+ https://www.hepsiburada.com/viko-mu...aza=NEBA+ALIŞVERİŞ&url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/tunmati...E2?magaza=Einfoled&url_src=and-product-detail (Uygun fiyatlı ve olumlu yorum ağırlıklı olmasından dolayi özellikle bu urun dikkatimi çok çekti)

Bu prizdeki temas koruması olarak bahsettiği tam olarak ne anlayamadım, bu urun de iyiye benziyor. Akım koruması var mı anlamadım ama.
Brennenstuhl Premium-Line, 6'lı grup priz (anahtarlı ve 3 m kablolu çoklu priz, topraklı prizlerin 45° açısı, Alman Malı) beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B00HHI..._i_GCRP3MSMVY5KQ2TFR62B?_encoding=UTF8&psc=1c

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Temas korumasu prizin üzerindeki anahtar için yazılmış. Şu anlama geliyor el ile dokunduğunda elektrik akımından korunmak için tuşu kapatıyorsunuz akım kesiliyor prizden.

Bulduğunuz ürünler fena değil. Ama almışken 200 TL verin önerilen prizi ya kendi sitesinden yada hepsiburada adresinden alın derim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Schneider yine önerdiğim bir markadan bir ürün önerisi yapılmış. APC markasıda bunlardan birisi iyi olarak önerebileceğim markalar arasında kendisi. İlk önerilen Brennenstuhl markası biraz daha başarılı ama bu 3 markadan birisinden bir ürün alabilirsiniz sorun yok.
  • Schneider
  • APC
  • Brennenstuhl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri