al-sat

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
İkinci elde al sat yapılabilir ama böyle sistemler alamayan alabilsin diye yapılıyor. Ne yazık ki forumda dahi fırsatçı kaynıyor. Halk olarak stokçu zihniyet hepinizde var. Sonra gelip ağlıyorsunuz şu neden bu fiyat bu neden böyle pahalı. Aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Yazık cidden...

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56
İkinci elde al sat yapılabilir ama böyle sistemler alamayan alabilsin diye yapılıyor. Ne yazık ki forumda dahi fırsatçı kaynıyor. Halk olarak stokçu zihniyet hepinizde var. Sonra gelip ağlıyorsunuz şu neden bu fiyat bu neden böyle pahalı. Aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Yazık cidden...
Siz derken? Forumda yapan 10 kişi yoktur herhalde

AGKS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Onları umursamıyorlar ki. Faturalı yeni sistem diye gören alıyor. PC Hocası İ5 12500 ve RTX3080 sistem videosundan SS alıp kırmızı perde ile sahibindene koyan vardı.
onu demiyorum ya, ben nasıl daha dün akşam internette satılan bilgisayarı teslim aldı diye düşündüm, meğer ürünü daha teslim almamış

Jayjayokocha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Ben dünkü sistemi aldım çok rahat 11 e satarım bugunkü sistemide alıcam

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Bunların da alıcısı oluyor. Herkes forumlara aşina değil, çevresindekilere de sormuyorlar.
Bizim insanımız önce araştırıp bilgilenmek yerine, önce bir şeyi yapıyor, ondan sonra soru soruyor.
Foruma yeni üye olan ve 5 dakika sonra ilk konuyu açıp; "H.O mu? G.O mu?" diye soranları çok görüyoruz.
Eli ayağı öpülesi yorum. Altına imzamı atarım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Al-sat kötü bir şey değil ama imkanı olmayanlar var onlar almalı yoksa bu sistemler çıkmasada olur. Ama maalesef bu pek önlenebilir bir şey değil.

Niye 2-3 saatte 750 banko kar
Bare 2-3k fazlaya satın da kâr edin hocam uğraştığınıza değsin :ROFLMAO:.

Jayjayokocha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Al-sat kötü bir şey değil ama imkanı olmayanlar var onlar almalı yoksa bu sistemler çıkmasada olur. Ama maalesef bu pek önlenebilir bir şey değil.

Bare 2-3k fazlaya satın da kâr edin hocam uğraştığınıza değsin :ROFLMAO:.
Geçenki vatan sistemini 9 a aldım 1 günde 11 e verdim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Geçenki vatan sistemini 9 a aldım 1 günde 11 e verdim
Zaten özellikle giriş segment sistemlerde al-sat çok mantıklı. Anında satılır makûl bir fiyat ile. Fakat üst seviye sistemi almazlar mesela 20k bütçesi olan biri 2.el almak istemez heralde.

maycicek58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bizim elimize geçmiyor. Adamlar daha elini değdirmeden satıyorlar.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Arkadaşlar dün bende alacaktım fakat alamadım ama al sat yapan insanlara sanki şeytanmış dolandırıcıymış gözüyle bakmayın adamlar bu işin ticaretinde sen oyun için istiyorsun adam satmak için adamın yanlış yaptığı birşey yok adam ister satar ister kullanır bir kişi 1 tane alabiliyor zaten bir adam 50 tane almıyorki kasadan piyasa ticaret piyasası hep siz kazanacaksınız diye bir şey yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri