Alacağım bilgisayara 3lü fan önerisi

Kerem Erdem46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ryzen-5-2600-16gb-1tb240ssd-gtx1660-pmu418277 Bilgisayarın sizce kasası yeterli iyi kalitelimi yoksa 100 tl verip  CoolerMaster MasterBox MB501L 600W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasayımı alsam bilmiyorum fakat coolermasterin kasasında 1 fan var birde ona 3 lü set lazım eğer coolermasterı al diyorsanız sinerji sitesindesin f/p ürünü olan ucuz 3 lü fan önerirmisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kerem Erdem46' Alıntı:
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ryzen-5-2600-16gb-1tb240ssd-gtx1660-pmu418277 Bilgisayarın sizce kasası yeterli iyi kalitelimi yoksa 100 tl verip  CoolerMaster MasterBox MB501L 600W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasayımı alsam bilmiyorum fakat coolermasterin kasasında 1 fan var birde ona 3 lü set lazım eğer coolermasterı al diyorsanız sinerji sitesindesin f/p ürünü olan ucuz 3 lü fan önerirmisiniz

Size zaten önceki konunuzda öneride bulundum, detaylar vs. her şeyi belirttim. Kasa içindeki PSU hakkında hiçbir bilgi yok markası modeli bileşenleri hiçbir şeyi belli değil sağlıklı uzun ömürlü bir sistem istiyorsanız kasayı değiştirmenizi öneririm.

Fan önerisinde de bulundum Akasa firması FAN ve soğutma konusunda kaliteli F/P ürünler yapan bir firmadır. Siz duyamamış yada bilmiyor olabilirsiniz ama PC dünyasına hakim herkes bunu zaten söyler. İllede farklı bir FAN önerisi istiyorsanız aşağıdaki ürünlerden alabilirsiniz.

CoolerMaster MasterFan MF120L - 42,54 TL

Deep Cool XFAN120 - 49,39 TL

Thermaltake Pure 12 - 53,19 TL

Aerocool P7-F12 - 68,39 TL

Hepsi kaliteli F/P ürünler herhangi birisini tercih edebilirsiniz.

KS

Kerem Erdem46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kerem Erdem46' Alıntı:

Size zaten önceki konunuzda öneride bulundum, detaylar vs. her şeyi belirttim. Kasa içindeki PSU hakkında hiçbir bilgi yok markası modeli bileşenleri hiçbir şeyi belli değil sağlıklı uzun ömürlü bir sistem istiyorsanız kasayı değiştirmenizi öneririm.

Fan önerisinde de bulundum Akasa firması FAN ve soğutma konusunda kaliteli F/P ürünler yapan bir firmadır. Siz duyamamış yada bilmiyor olabilirsiniz ama PC dünyasına hakim herkes bunu zaten söyler. İllede farklı bir FAN önerisi istiyorsanız aşağıdaki ürünlerden alabilirsiniz.

CoolerMaster MasterFan MF120L - 42,54 TL

Deep Cool XFAN120 - 49,39 TL

Thermaltake Pure 12 - 53,19 TL

Aerocool P7-F12 - 68,39 TL

Hepsi kaliteli F/P ürünler herhangi birisini tercih edebilirsiniz.
özür diliyorum sizden farklı  bir konu açmayacaktım fakat coolermasterın kasasını incelediğmde 3 fana kadar alıyormuş bende görüntü anlamından ve perfonmas anlamından 3 olsa iyi olur diye düşündüm sizee soracaktım fakat konu kapalı olduğu için soramadım kusura bakmayın tekrardan :( birde sizce en iyisi hangisi baktığım kadarıyla en iyisi akasa duruyor :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri