Aldıgım Mikrefondan Arkada Makine Çalışır Gibi Ses Geldigini Ögrendim. Sebebi Nedir?

magnus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
aldıgım mikrefondan arkada makine çalışır gibi ses geldigini ögrendim. sebebi nedir?

Mikrefon

RAMPAGE RA-MP65 X-FUSE​

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
aldıgım mikrefondan arkada makine çalışır gibi ses geldigini ögrendim. sebebi nedir?

Mikrefon

RAMPAGE RA-MP65 X-FUSE​

Dipses sorunu galiba değil mi?

Mikrefon

RAMPAGE RA-MP65 X-FUSE​

Bir kaç kişide sorun yaşamış rampage in cevabı;
Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 444 78 99 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

KS

magnus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Dipses sorunu galiba değil mi?

Bir kaç kişide sorun yaşamış rampage in cevabı;
Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Her türlü talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 444 78 99 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link
ne yapmam lazım hocam bu konulardan uzagım biraz kusura bakma
1683332818498.png

şu seviyede bir ses olusuyor gürültü önlemeyi açsamda konusurken arkadan sesi geliyor ve biraz sinir bozucu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri