45.000-60.000 TL Aldığım Sistem H.o Mu G.o Mu?

xenonefee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
ryzen 5 7500f
Ekran Kartı
RTX 5060ti
1769531954138.jpeg

Sistem bu, bana hepsi toplam 53900 tuttu. 50kya biraz daha iyi parcalarla 9060xt toplanıyordu ama 3k daha verip Nvidia alayım dedim. Ayrıca SSD ye bütçe yetmedi o biraz geri kaldı onu ileride yükseltmeyi düşünüyorum. Şuanlık bu bütçeye g.o mu, h.o mu?

KS

xenonefee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem iyi sayılır yalnız bu bütçede PSU daha iyi olmalıydı, önemli bir bileşen için daha kaliteli modellere yönelmek gerekir.
Evet diğer kişiler de PSU kötü dedi, bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Bana ne gibi sorun çıkabilir neyin eksikliğini çekerim? Akım korumalı prizim var.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116
Evet diğer kişiler de PSU kötü dedi, bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Bana ne gibi sorun çıkabilir neyin eksikliğini çekerim? Akım korumalı prizim var.
Genelde patlar, yanar vs. denir ama bu nadir rastlanan bir durum ve bazı kronik sorunlu veya pahalı ürünlerde dahi yaşanabiliyor. Lakin ömrü kısa olabilir yani kısa zamanda bozulabilir ya da bir problem çıkarırsa bununla beraber bileşenler de zarar görebilir illa ki patlaması gerekmiyor ama yine de mutlaka PSU alırken ucuza kaçmamak lazım, çok pahalı değil uygun fiyatlı ama güvenilir kaliteli modellere yönelip işi şansa bırakmamak en doğrusu.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Psu konusunda gerekenler yazılmış. Bunun dışında cihazı kendime toplasaydım ne yapardım ? Anakartı uygun bir b850 yapardım. İlerde işlemci yükseltmeyi düşüneceksem yüksek seviye bir b850 yapardım. Rami çift yapardım. SSD yi değiştirirdim. Ama bütçen yetmeyebilir. Bütçen yetmiyorsa sadece ssd yi değiştirirsin.

kullandığın ssd ye fiyatı yakın her yöndende üstün

KS

xenonefee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar siparişi iptal ettim bütçemi de 60k'ya çıkardım şuan 60kya arıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri