Aldığım Sistem

smhylcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar Sinerjiden bir bilgisayar aldım (link paylasmak yasak mı bilmiyorum)

bunu bana teslim ederseler içinde işletim sistemi olur mu yoksa ben mi kurmaliyim ?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
504
İşletim sistemi kurulu geldi diyelim. Bunun bir önemi olmayacak. Kafalarına göre hangi sürüm kurdular gibisinden düşüneceksiniz.
Eğer kurulu gelirse siz kendi tercihinize göre kurulum yapabilirsiniz. (Tavsiye edilir)
Win11 ise seçiminiz son sürümlerden home single veya pro ile gidebilirsiniz.

dustvacs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Merhabalar Sinerjiden bir bilgisayar aldım (link paylasmak yasak mı bilmiyorum)

bunu bana teslim ederseler içinde işletim sistemi olur mu yoksa ben mi kurmaliyim ?
içinde galiba win10pro kurulu geliyor tüm hazır sistemler öyle alışveriş detayında yazıyor normalde bu arada h.o dostum

KS

smhylcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
içinde galiba win10pro kurulu geliyor tüm hazır sistemler
çok teşekkür ederim bilgisayar parçalarından vs çok anlamıyorum bu gruptan biri önerdi bunu da ona çok teşekkür ediyorum tabiki size de teşekkür ediyorum. Bilmediğim için de soruyu sorma gereksinimi duydum.

çok teşekkür ederim bilgisayar parçalarından vs çok anlamıyorum bu gruptan biri önerdi bunu da ona çok teşekkür ediyorum tabiki size de teşekkür ediyorum. Bilmediğim için de soruyu sorma gereksinimi duydum.
aklımı karıştıran su oldu Windows için extra para istemeleri aklımı çeldi acaba boş bilgisayar mi verecekler vs diye

İşletim sistemi kurulu geldi diyelim. Bunun bir önemi olmayacak. Kafalarına göre hangi sürüm kurdular gibisinden düşüneceksiniz.
Eğer kurulu gelirse siz kendi tercihinize göre kurulum yapabilirsiniz. (Tavsiye edilir)
Win11 ise seçiminiz son sürümlerden home single veya pro ile gidebilirsiniz.
daha önce bilgisayarim olmadı. Rufus ile yazdırmayı vs yapmak için de bir bilgisayara ihtiyacım var hocam onun için kurulu gelmesi benim için çok önemli

dustvacs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

aklımı karıştıran su oldu Windows için extra para istemeleri aklımı çeldi acaba boş bilgisayar mi verecekler vs diye

daha önce bilgisayarim olmadı. Rufus ile yazdırmayı vs yapmak için de bir bilgisayara ihtiyacım var hocam onun için kurulu gelmesi benim için çok önemli
yok kurulu gelir ama size tavsiyem win 10 pro kurulu gelirse onda kalsın hem daha az ram vs kullanıyor hemde rekabetçi oyunlarda fpsye daha çok katkısı oluyor ve size sorum neden nvidia kart almadınızda amd Kart aldınız

KS

smhylcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
yok kurulu gelir ama size tavsiyem win 10 pro kurulu gelirse onda kalsın hem daha az ram vs kullanıyor hemde rekabetçi oyunlarda fpsye daha çok katkısı oluyor ve size sorum neden nvidia kart almadınızda amd Kart aldınız
bilgisayar parçalarından anlamıyorum. hangisi daha iyi vs bilmiyorum. bu pcyi forumdan biri önerdi kaçırma diye bu işten çok iyi anlıyor dediğim bir çok arkadaşıma sordum kaçırma dedi.
Nvidia daha iyi değil mi sorusunu ben de arkadaşıma sordum ve şöyle dedi;
ilerleyen zamanlarda Nvidia güncelleme getirerek FPS drop yaşatıyor bu sorunla herkes karşı karşıya bunu yaşama dedi ve amdyi övdü. Tamamen öneri yani size şimdi ne desem doğru olmayacak çünkü bu konudan anlamıyorum

dustvacs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
bilgisayar parçalarından anlamıyorum. hangisi daha iyi vs bilmiyorum. bu pcyi forumdan biri önerdi kaçırma diye bu işten çok iyi anlıyor dediğim bir çok arkadaşıma sordum kaçırma dedi.
ilerleyen zamanlarda Nvidia güncelleme getirerek FPS drop yaşatıyor bu sorunla herkes karşı karşıya bunu yaşama dedi ve amdyi övdü. Tamamen öneri yani size şimdi ne desem doğru olmayacak çünkü bu konudan anlamıyo

ilerleyen zamanlarda Nvidia güncelleme getirerek FPS drop yaşatıyor bu sorunla herkes karşı karşıya bunu yaşama dedi ve amdyi övdü. Tamamen öneri yani size şimdi ne desem doğru olmayacak çünkü bu konudan anlamıyorum
nvidiamı fps drop yiyecek ahaha ama kartın kötü değil 16gb fln sormamın nedeni tamamen merak

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
504
Güle güle, iyi günlerde kullanın.
Sistem verdiğiniz linkteki mavi ile seçili-tikli olanlar değil mi?
Depolama m.2 ssd 1TB bu şimdilik sizi uzun süre götürür
Depolama ihtiyacı olduğunda 2.5 inch SSD veya HDD müsait olduğunuzda, imkanlar dahilinde eklersiniz.

İşlemci soğutucu da mexcut.

KS

smhylcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Depolama ihtiyacı olduğunda 2.5 inch SSD veya HDD müsait olduğunuzda, imkanlar dahilinde eklersiniz.

İşlemci soğutucu da mevcut.
teşekkür ederim, evet herhangi bir özelleştirilme yapmadım.Mavi ile seçili olanlar

KS

smhylcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

İşlemci soğutucu da mexcut.
sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri