Alien Isolation Başlatma Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Hocam Ben Bugün Alion Isolation Oynamak İçin Pc'me İndirmiştim Epic Games'den Fakat Oyun Başlatmaya Çalıştığımda Bir Hata Alıyorum. Yada En Azından Alıyordum Artık O'da Gelmiyor Direkmen Epic Games Açılıyor Tekrardan Fakat Ondan Öncesinde Gelen Hatada (Aşşağıya Resmini Koyacağım) "0x000000002E9D1F40 Adresindeki Yönerge 0x000000002E9D1F40Adresindeki Belleğe Başvurdu. Bellek Şu Olamaz Written." Diye Bir Hata Geliyordu.
Doğrulama Yaptım Fakat Düzelmedi. D Diskine Kurmuştum C Diskinde Yer olmadığı İçin Epic Games İse C Diskinde Kurulu Belki Oradan Bir Sıkıntı Olmuş Olabilirmi Belki Bir İhtimal.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Alien Isolation Başlatma Hatası

Zaten forumda bir tane çözülemeyen bellek okunamadı hatası vardı birde belleğe yazılamadı hatası çıktı. :)

Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One - İndirip içindeki install_all.bat adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırın ve kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

DirectX End-User Runtime Web Installer - İndirip kurun.

Öncesinde yukarıdakileri bir deneyin işe yaramazsa belirtin. Bu arada bende bir bakayım başka çözüm bulursam paylaşırım.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30

Hocam Direct X İndirirken Bu Çıktı Neyapmam Gerek İnternet Hatası Sanırım Anladığım Kadarıyla Ama

Bing Bar Tikini Taldırıp Tekrardan Denedim (Yanlış Yaptımmı Hiçbir Fikrim Yok Ama) Kaldırdıktan Sonra Yükleme Oldu Ve Pencere Kapandı Hocam

Hocam Bu Dediğiniz İşlemleri Yaptım Fakat Aynı Hata Devam Ediyor. ?

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30

Hocam Dediklerinizi Yaptım Ve Yaptıktan Sonra Bilgisayarda Bi Windows Güncellemeside Gelmiş Onunla Birlikte Restart Attırdım Bilgisayara Sonrasında oynamaya Çalıştığımda Gaytet Güzel Çalıştı Oynadım Hatta Şuan Elienin İlk Görüldüğü Sahneye Kadar Geldim Diyebilirimç Kısacası Sorun Çözüldü Teşekkür Ederim.
Teşekkürler Kolay Gelsin İyi Çalışmalar İyi Akşamlar Hocam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Çözüldüğüne sevindim. Keyifli oyunlar diliyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri