- Tepki
- 0
Alınırmı bu 2si herhangi bir sorun olurmu esktra vergi ucreti var harici bir Ödeme yada gümrük te kalma kargo gelmeme gibi sorunlar olurmu?
Sepette ödeniyor vergi. Gelmeme sorunu olmaz.Alınırmı bu 2si herhangi bir sorun olurmu esktra vergi ucreti var harici bir Ödeme yada gümrük te kalma kargo gelmeme gibi sorunlar olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 36152Ekli dosyayı görüntüle 36153
Teşekkürler alıyorum ozamanSepette ödeniyor vergi. Gelmeme sorunu olmaz.
Hayırlı olsunTeşekkürler alıyorum ozaman
Aynilarini aldim bugun ptt kargo dagitimda mousepad kucuk haberin olsun ebatlarina gore siparis verAlınırmı bu 2si herhangi bir sorun olurmu esktra vergi ucreti var harici bir Ödeme yada gümrük te kalma kargo gelmeme gibi sorunlar olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 36152Ekli dosyayı görüntüle 36153
Mause pad i ilk bastaki ebatini aldim klavyenin yarısını fln koyarım üstüne kaymasın diye diger alani mausa bırakacağım bilgi için teşekkürlerAynilarini aldim bugun ptt kargo dagitimda mousepad kucuk haberin olsun ebatlarina gore siparis ver
Mause bulamadım yani buldumda buraya gönderilmiyor diyor buraya gönderilen bir mause varmı acaba hazır indirimdeyken hepsini alayım diyorumAynilarini aldim bugun ptt kargo dagitimda mousepad kucuk haberin olsun ebatlarina gore siparis ver
Adam akilli yokMause pad i ilk bastaki ebatini aldim klavyenin yarısını fln koyarım üstüne kaymasın diye diger alani mausa bırakacağım bilgi için teşekkürler
Mause bulamadım yani buldumda buraya gönderilmiyor diyor buraya gönderilen bir mause varmı acaba hazır indirimdeyken hepsini alayım diyorum
Hocam mause pad i onden siparis ettim sonra klavyeyi ederim para ekleyip demistimde klavyenin beyaz rengi bitmiş acab z11t beyazmı alayım yoksa z11 in siyahını alıp beyaz caycaps mi alayim yoksa z686 beyaz mı alayımAdam akilli yok