Alınır mı? Değer mi?

ahmetwolfredight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni pc(bilgisayar) alacağım.Piyasayı buradaki arkadaşlar sayesinde biraz tanıdım tavsiyeleri doğrultusunda bir bilgisayar listesi hazırladım.bütçem 4,800 TL'yi aşamayacak şekilde hesapladım

• İşlemci: AMD Ryzen 3 3100
• Anakart: ASUS A320M-F
• Ekran Kartı: ASUS ROG Strix RX570 8GB
• RAM: XPG Gammix 8GB D30 (3000MHz CL16)
• SSD: Adata SU750 512GB
• Kasa: FPS VG04F Vento RGB
• Güç Kaynağı: FSP 500W %85
LG 22" 22MK400H-B 1ms 75Hz

Sizce toplanır mı ? Daha performanslı neredeyse aynı fiyata gelebilecek herhangi bir öneriniz var mı?

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
hocalarımız bana bir pc önermişti monitörlü kardeşim için daha doğrusu onu atayım belki ona da bakmak isteyebilirsin

Pollux 3AN-Full Set - 4999 TL fiyata eipmanlar ve monitör dahil fena değil alınabilir bir sistem. Öneririm.
Uğur Gözaydın Hocamız Yazmış (Yöneticilerden)

KS

ahmetwolfredight

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
her şey hoş güzel ama ,ben bunu a şimdi bu süre zarfında alamayacağım.Ama sistem baya güzel.tavsiyen için teşekkürler.

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ahmetwolfredight' Alıntı:
her şey hoş güzel ama ,ben bunu a şimdi bu süre zarfında alamayacağım.Ama sistem baya güzel.tavsiyen için teşekkürler.

bana Teşekkür etme bana tavsiye edene et agam bende şimdi alamayacam zaten bi bakıyorum sadece kardeşim için ayrıca kuzenim falan da BANA PC ÖNER falan diye peşimde dolanıyor (Kardeşiminki doğum günü hediyesi süprize) şimdilik kendime pc yükseltmesi yapacam ama senin pc de fena sayılmaz alına bilir yani bence aralarında pek bir fark yok gibi ama tabi modlar daha iyisini biliriler

sadece ekran grafik kartı biraz daha güçlü sanırım okadar yani bildiğim kadarıyla 1650 var önerilende sende RX 550 var ve 1650 biraz daha güçlü diye biliyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri