alınır mı

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bu bütçede alınabilir belki YouTuber sistemleri de çıkabilir şuanda tarihleri belli değil ama daha iyileri çıkabilir.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,482

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,051

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Geçen elemanın biri YouTUbe da yaşadığı sorunu yayınlamasa dönüş yapmazlardı.
Ondan sonra benim de ön yargım oluştu.
Çok kafayı takmam ben olsam şikayetvara gidip bütün tanıdık sitelerin şikayetlerine baksanız hiçbirine güvenmezsiniz ama haksız yanları da var tabiki firmanın.

Ben de biraz korktum şuan sanırım almicam

Yanıtlar için teşekkürler
Hocam sana ek bir tavsiye şu 5-6 gün içinde modart pc kanalı 10k seviyeleri olması lazım sistem çıkaracak onu takip etmeni öneririm.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

dormicum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
Çok kafayı takmam ben olsam şikayetvara gidip bütün tanıdık sitelerin şikayetlerine baksanız hiçbirine güvenmezsiniz ama haksız yanları da var tabiki firmanın.

Hocam sana ek bir tavsiye şu 5-6 gün içinde modart pc kanalı 10k seviyeleri olması lazım sistem çıkaracak onu takip etmeni öneririm.
Firma yeni açmış Youtuberlar araçılığıyla adını duyurmak istiyor. Bugün İtopya, Sinerji, Pc kolik, Gaming Gen.tr ve bir çok site de sorun olabilir. Fakat sorunu çözme odaklı olmadıklarından dolayı veya böyle yeni bir kampanya da tecrübesizliğin verdiği bir hata da olabilir. Ama arkadaşın sorunu giderildi. Sıkıntı öncesinden herşeyi denemesi fakat sonuç alamamış olmasıydı.

RRZeRos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Alınır da gençer gaming güven vermiyor bana.
hocam bende güvenmiyorum o yüzden şurdan alabilirsin bende yakın zamanda alıcam bu sistemi kasasıda değişmiş çok güzel olmuş şiftdelete nin pc side var

2. bir sistem öneriside bu

hocam bende güvenmiyorum o yüzden şurdan alabilirsin bende yakın zamanda alıcam bu sistemi kasasıda değişmiş çok güzel olmuş şiftdelete nin pc side var

2. bir sistem öneriside bu

Eğer Nvidia seviyor isen bunu ala bilirsin

Son düzenleme:

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Alinirda Gencer gamıng gözden düştü bana göre yaşanan çok olaya şahit oldum son günlerde o sebeple sen bilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri