Satıcıya sordum ama size de sormak isterim vaktiniz varsa cevaplarsanız çok mutlu olurum. Bu ekran kartının tdp değerini nereden öğrenebilirim bakıyorum fakat göremiyorumAşağıdaki cihaz hem işlemci hem Ram olarak daha mantıklı olur.
![]()
Gigabyte G5 GD-51EE213SD i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G5 GD-51EE213SD i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte G5 GD-51EE213SD i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bende bilmiyorum. Araştırdığımda bir sonuca varamamıştım.Satıcıya sordum ama size de sormak isterim vaktiniz varsa cevaplarsanız çok mutlu olurum. Bu ekran kartının tdp değerini nereden öğrenebilirim bakıyorum fakat göremiyorum![]()
Bence olur. Sonuçta TDP değerleri paylaşılmasa bile kendi modelinin bir üst kartı daha performanslıdır.@Syqex Peki biraz daha arttırıp 3050ti almak mantıklı olur mu?
Satıcının kendi sitesinde seçenek olarak sunulmuş
Ekli dosyayı görüntüle 19632
Bende bilmiyorum. Araştırdığımda bir sonuca varamamıştım.
Aynı model olduğuna emin misiniz ? Daha önce araştırdığımda bulamamıştım diyd hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.Ekli dosyayı görüntüle 19633
Gigabyt'ın kendi sitesinde 75W olarak belirtilmiş
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim![]()
Aynı model olduğuna emin misiniz ? Daha önce araştırdığımda bulamamıştım diyd hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.