- Tepki
- 2
Arkadaşlar bu sistem 2. el bizim yiğene alacagız bu sistem alınır mı? Alınırsa pazarlıkla kaç paraya almamız makul olur? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nesil-islemcili-monitorlu-pc-1105571296/detay
bence alınmazArkadaşlar bu sistem 2. el bizim yiğene alacagız bu sistem alınır mı? Alınırsa pazarlıkla kaç paraya almamız makul olur? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nesil-islemcili-monitorlu-pc-1105571296/detay
Kaç bütçe nedirArkadaşlar bu sistem 2. el bizim yiğene alacagız bu sistem alınır mı? Alınırsa pazarlıkla kaç paraya almamız makul olur? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nesil-islemcili-monitorlu-pc-1105571296/detay
Fiyat olarak kaç para verilir çok mu eşki anlamadıgımdan soruyorum.bence alınmaz
6 7 arası bu sistem çok mu kötü pazarlıkla 6 ya alsak kazık mı yemiş oluruz.Kaç bütçe nedir
Yani suan ki olan çoğu oyunları oynayamazFiyat olarak kaç para verilir çok mu eşki anlamadıgımdan soruyorum.
6 7 arası bu sistem çok mu kötü pazarlıkla 6 ya alsak kazık mı yemiş oluruz.
O zaman başka pc bakalım bu niye bu kadar yüksek fiyat yazmış ki ederi o değilse ?Yani suan ki olan çoğu oyunları oynayamaz
Yiğene alıcaz dedim satıcam pc benim demedim.Yeğeneyse hayrınıza verin.
Çok aşırı yüksek değil senin 10k altına düşmemen lazımO zaman başka pc bakalım bu niye bu kadar yüksek fiyat yazmış ki ederi o değilse ?
İlan sizin adınıza.Yiğene alıcaz dedim satıcam pc benim demedim.
Kanka pc benim değil ki siz ne anlatıyonuzÇok aşırı yüksek değil senin 10k altına düşmemen lazım
Aaaİlan sizin adınıza.
Ha ha bende nereden çaktılar dedim düşünemedim simdi kaç eder desem öldüreceksiniz pc yi insan oğlunun huyu o yüzden alacak gibi yazdımİlan sizin adınıza.
Ama öyle o maç 4-5k ederHa ha bende nereden çaktılar dedim düşünemedim simdi kaç eder desem öldüreceksiniz pc yi insan oğlunun huyu o yüzden alacak gibi yazdım
![]()
Bence ben bunu parçalayayım parça parça satayım sanki öyle daha gideri var gibi ne dersiniz ? Birinin işlemcisi bozuktur mesela 1051 pin işlemci lazım olur eski bulunmaz sahibindende 1k 1.2k arası gidiyor gibi.Ama öyle o maç 4-5k eder
5kya satabilirseniz en iyisi o olur kasa temizlenmemişse 4k ederHa ha bende nereden çaktılar dedim düşünemedim simdi kaç eder desem öldüreceksiniz pc yi insan oğlunun huyu o yüzden alacak gibi yazdım
![]()
işlemci modeli neBence ben bunu parçalayayım parça parça satayım sanki öyle daha gideri var gibi ne dersiniz ? Birinin işlemcisi bozuktur mesela 1051 pin işlemci lazım olur eski bulunmaz sahibindende 1k 1.2k arası gidiyor gibi.
o işlemci max 900-1k olur hocamBence ben bunu parçalayayım parça parça satayım sanki öyle daha gideri var gibi ne dersiniz ? Birinin işlemcisi bozuktur mesela 1051 pin işlemci lazım olur eski bulunmaz sahibindende 1k 1.2k arası gidiyor gibi.
o işlemci max 900-1k olur hocamBence ben bunu parçalayayım parça parça satayım sanki öyle daha gideri var gibi ne dersiniz ? Birinin işlemcisi bozuktur mesela 1051 pin işlemci lazım olur eski bulunmaz sahibindende 1k 1.2k arası gidiyor gibi.
İ5 65005kya satabilirseniz en iyisi o olur kasa temizlenmemişse 4k eder
işlemci modeli ne
o işlemci max 900-1k olur hocam
Birde kasa temizlenmezi ile temizlenmemesi ne fark ediyor onu anlamadım.İ5 6500
Kanka patladık valla ama bak haksız mıyım arastırıyorum ben işlemcim 1k 1.2 k arası gidiyor adam 900 anca diyor vs vs ekran kartım 1400 arası onada 500 anca eder diyecek amaç ne karsı tarafı üzmek kazıklamak nede ben kazıklanayım ondan sordum zaten.iyi patlamışsın ahahahah
Tmm parçalayarak satBirde kasa temizlenmezi ile temizlenmemesi ne fark ediyor onu anlamadım.
Kanka patladık valla ama bak haksız mıyım arastırıyorum ben işlemcim 1k 1.2 k arası gidiyor adam 900 anca diyor vs vs ekran kartım 1400 arası onada 500 anca eder diyecek amaç ne karsı tarafı üzmek kazıklamak nede ben kazıklanayım ondan sordum zaten.