Alınır Mı ?

KS

Erdinç Akdut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ama öyle o maç 4-5k eder
Bence ben bunu parçalayayım parça parça satayım sanki öyle daha gideri var gibi ne dersiniz ? Birinin işlemcisi bozuktur mesela 1051 pin işlemci lazım olur eski bulunmaz sahibindende 1k 1.2k arası gidiyor gibi.

Mesandro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ha ha bende nereden çaktılar dedim düşünemedim simdi kaç eder desem öldüreceksiniz pc yi insan oğlunun huyu o yüzden alacak gibi yazdım 😀

😀😀
5kya satabilirseniz en iyisi o olur kasa temizlenmemişse 4k eder

Bence ben bunu parçalayayım parça parça satayım sanki öyle daha gideri var gibi ne dersiniz ? Birinin işlemcisi bozuktur mesela 1051 pin işlemci lazım olur eski bulunmaz sahibindende 1k 1.2k arası gidiyor gibi.
işlemci modeli ne

o işlemci max 900-1k olur hocam

o işlemci max 900-1k olur hocam

KS

Erdinç Akdut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Birde kasa temizlenmezi ile temizlenmemesi ne fark ediyor onu anlamadım.

Kanka patladık valla ama bak haksız mıyım arastırıyorum ben işlemcim 1k 1.2 k arası gidiyor adam 900 anca diyor vs vs ekran kartım 1400 arası onada 500 anca eder diyecek amaç ne karsı tarafı üzmek kazıklamak nede ben kazıklanayım ondan sordum zaten.
Tmm parçalayarak sat

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri