O zaman garantili alabilirsin. Atyığıntelefon güzel. İstersen biraz para arttırıp bahsettiğim telefondan alabilirsin. Bizzat kendim kullanıyorum.Kaçağa Pek Sıcak Bakmıyorum Hocam
O zaman garantili alabilirsin. Atyığıntelefon güzel. İstersen biraz para arttırıp bahsettiğim telefondan alabilirsin. Bizzat kendim kullanıyorum.Kaçağa Pek Sıcak Bakmıyorum Hocam
Bu Fiyatlara Attığımdan Daha İyi Bi Model Yok Sanırım Doğru MuyumO zaman garantili alabilirsin. Atyığıntelefon güzel. İstersen biraz para arttırıp bahsettiğim telefondan alabilirsin. Bizzat kendim kullanıyorum.
Evet 6000₺ ye bundan daha iyi telefon yok gibi. Alabilirsiniz.Bu Fiyatlara Attığımdan Daha İyi Bi Model Yok Sanırım Doğru Muyum
Bende kaçak poco f2 pro düşünüyorum baya güzel abim kullanıyor kaçaklarda sorun yok merak etmeyin kaç yıldır kullanıyorum sadece imail atmanız gerek onu da arkadaşımdan aldığım için ücretsiz atıyor hiç bir sorun yok orjinali ile bire bir aynıdır aklınızda soru işareti kalmasınPcyi Aldıktan Sonra Telefonda Yenilemeyi Düşünüyorum Ama Telefona Fazla Bütçe Kalmıyor. Bu Fiyata Özellik Olarak Gözüme Güzel Geldi Sizce Nasıl?
![]()
Xiaomi Redmi 10 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi 10 128 GB fiyatları 5.979,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi 10 128 GB özelliklerini incele, 67 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Aynen öyle ama dikkat edin bazı telefonlar toplama olabiliyor güvenilir tanıdık bir yerden alın.Bende kaçak poco f2 pro düşünüyorum baya güzel abim kullanıyor kaçaklarda sorun yok merak etmeyin kaç yıldır kullanıyorum sadece imail atmanız gerek onu da arkadaşımdan aldığım için ücretsiz atıyor hiç bir sorun yok orjinali ile bire bir aynıdır aklınızda soru işareti kalmasın
evet o yüzden ben liseden bir arkadaşım var telefoncu kendisi ben ondan alıyorum yarı yarıya fiyat farkı var tr genci için bulunmaz bir nimet benceAynen öyle ama dikkat edin bazı telefonlar toplama olabiliyor güvenilir tanıdık bir yerden alın.