Alınır Mı?

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
O zaman garantili alabilirsin. Atyığıntelefon güzel. İstersen biraz para arttırıp bahsettiğim telefondan alabilirsin. Bizzat kendim kullanıyorum.
Bu Fiyatlara Attığımdan Daha İyi Bi Model Yok Sanırım Doğru Muyum

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Pcyi Aldıktan Sonra Telefonda Yenilemeyi Düşünüyorum Ama Telefona Fazla Bütçe Kalmıyor. Bu Fiyata Özellik Olarak Gözüme Güzel Geldi Sizce Nasıl?
Bende kaçak poco f2 pro düşünüyorum baya güzel abim kullanıyor kaçaklarda sorun yok merak etmeyin kaç yıldır kullanıyorum sadece imail atmanız gerek onu da arkadaşımdan aldığım için ücretsiz atıyor hiç bir sorun yok orjinali ile bire bir aynıdır aklınızda soru işareti kalmasın

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Bende kaçak poco f2 pro düşünüyorum baya güzel abim kullanıyor kaçaklarda sorun yok merak etmeyin kaç yıldır kullanıyorum sadece imail atmanız gerek onu da arkadaşımdan aldığım için ücretsiz atıyor hiç bir sorun yok orjinali ile bire bir aynıdır aklınızda soru işareti kalmasın
Aynen öyle ama dikkat edin bazı telefonlar toplama olabiliyor güvenilir tanıdık bir yerden alın.

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Aynen öyle ama dikkat edin bazı telefonlar toplama olabiliyor güvenilir tanıdık bir yerden alın.
evet o yüzden ben liseden bir arkadaşım var telefoncu kendisi ben ondan alıyorum yarı yarıya fiyat farkı var tr genci için bulunmaz bir nimet bence :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri