Bir tane Klavye ve mause beğendim sizce fiyatına göre nasıl alınır mı
Mouse için bir şey diyemem fakat Klavye bana pahalı geldi. Markasını ilk defa duydum. 1500 TL ye bilindik markalar varsa bakmak daha mantıklı.Bir tane Klavye ve mause beğendim sizce fiyatına göre nasıl alınır mı
Mouse için bir şey diyemem fakat Klavye bana pahalı geldi. Markasını ilk defa duydum. 1500 TL ye bilindik markalar varsa bakmak daha mantıklı.
Ben olsam alırdım hocam seviyorum bu firmanın ürünlerini. Bulunduğum ülkede maalesef yok. Fakat klavye mouse vs gibi ürüklerde @Greewe_Greew daha bilgili.Bu nasıl peki![]()
Gamepower Ogre RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gayet kötü max bütçe nedir ürünler içinBu nasıl peki![]()
Gamepower Ogre RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye + mause toplam bütçe 2200Gayet kötü max bütçe nedir ürünler için
Hocam rk61 çok pahalıRazer mini alınabilir üstüne rk61
Alınmaz.logitechin o mouse u baya kötü bence onun yerine buna bakabilirsin
Razer DeathAdder Essential Mouse fiyatı, teknik özellikleri, Razer DeathAdder modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer DeathAdder Essential Mouse fiyatı, teknik özellikleri, Razer DeathAdder modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Linklerini atar mısınAlınmaz.
Hyperx haste+ dierya dk61e