Alınırmı Alınmaz Mı

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
ne kadar süre kullanılmış hocam?

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Mining yapılmış karttan uzak durun derim herşey olmuş olabilir sonuçta size sıcak ortamda kartı zorladım demez

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Bu ekran kartı alınırmı?
kart max 1 yıl dayanır oda belki %20 sansın , varsa güzel cıkar ama mining yapılmıs kart her gün saniye saniye tam yük , calıstırılmıs yani yaslanmıs Bence almayın

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

Bu ekran kartı alınırmı?
o riske değer mi tartışılır. mining yapılmış olması kartı alınca bitmiş elinde bi kaç aya patlaya bilir ama düşük ihtimal bu. genellikle fazla bişey olmaz test yaparak anlayabilirsin. 3 ay yapıldıysa fazla bişey olmaz ama 3 ay yapıldığına inanırsak. sıfırının 3 bin tl altıdna satıyor. az para değil. ama onun yerine asus sıfır rtx 2060 alırdım herhalde. her zaman bi riskle kullanacaksın dostum. ikinci el arıyorsan bedne asus rtx 2060 var mayıs 2022 ayında alındı sadece valo r6 oynandı birde yazılım uygulamaları. mis gibi kart. satıp 3060 almayı düşünüyorum bende

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Km si yüksek araba misali istediği kadar uzun yolda yapsın sonuçta yıprandımi yıprandı.Kaldiki araba illaki durur ama o kart 7/24 devamke yinede sen bilirsin ama tavsiye etmem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri