Alınırmı? Bir Sorun Varmı?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Eğer ki bütçen varsa kesinlikle 5600 upgrade yapmanı öneririm. Ayrıca 500 tl daha verip 600w'luk kasayı tercih edersen daha iyi olur diye düşünüyorum.

KS

UKalkAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
çok sağol reis eksik olma

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Reis çok anlamam :) ama olabilir. Bir de amd lerde çok arıza oluyor diye duydum uzun süre götürsün istiyorum
Hocam ben de uzun süredir nvidia kullanıcısıydım. 2 hafta önce hazır sistem satın aldım 6700 xt kartlı. Şu ana kadar en ufak problem yaşamadım. Tabi uzun kullanımda neler olur orasını bilemem ama sanırım son çıkartıkları ekran kartlarında sorun yaşama ihtimalin çok çok az.

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Hocam ben de uzun süredir nvidia kullanıcısıydım. 2 hafta önce hazır sistem satın aldım 6700 xt kartlı. Şu ana kadar en ufak problem yaşamadım. Tabi uzun kullanımda neler olur orasını bilemem ama sanırım son çıkartıkları ekran kartlarında sorun yaşama ihtimalin çok çok az.
5 aydırda ben kullanıyorum aynı kartı taş gibi maşallah :)

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Hocam selamlar başka bir sorum olacak müsaitsen çok yüksek oyunlar oynamam daha çok fm tarzı oynuyorum bu sistem kaç sene götürür. ilerleyen yıllarda upgradelemem gerekirmi
2-3 yıl rahat götürür duruma göre upgrade edersin.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
bu dolar sevıyesınde fıyat makul gıbı duruyor hersey anlık fırladı o yuzden varsa butcen al 400 tl ucuzu varmıs 500 tl ucuzladı gıbı dusunceler ıle kendını sonradan harap etme ama :) ama ılakı bu fıyatlara 5600 lu sıstem de vardır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri