CASPER Nirvana S100 16" 300NIT Core i5-13420H 16GB DDR5
arkadaşlar kuzenim için bakıyoruz bak 23k bütçe var lisede ulaştırma bölümü programları için kullanıcak bu bütçede başka öneriniz varmı monitör dahil masaüstü sistemde olur
Hocam bu çok daha iyi ama bütçeyi çok aşıyor en kötü ekran kartlı bir makina bakmanızı öneririm.CASPER Nirvana S100 16" 300NIT Core i5-13420H 16GB DDR5
![]()
arkadaşlar kuzenim için bakıyoruz bak 23k bütçe var lisede ulaştırma bölümü programları için kullanıcak bu bütçede başka öneriniz varmı monitör dahil masaüstü sistemde olur
Hocam işte öneriniz varmı başka siz önerin ben okeyim zatenMarka kötülemesi yapmak istemem ama başka bir cihaz bakmak daha iyi olurdu..
.
Arkadaşlar acil cevap lazım
Ulaştırma programları derken? O kısmı Biraz daha açarsanız iyi olur. Ona göre Casper Nirvana S100'ü önerebilirim.
Bu arada not olarak Casper Nirvana S100'de ekran kartından gol yiyorsunuz onun dışında eğer dediğiniz programlar fazla ağır programlar değilse açar onun dışında güncel bir laptop. Ekran kartıyla alakalı eğer sorun yaşarsanız harici ekran kartıyla yine işi çözersiniz.
Teşekkürler hocam önerileriniz icinLenova ideapad, Asus Vivobook, Acer aspire bu modelleri alabilirsin ağır kronik sorun yaşamassın.
HP 255 G10 3Z6G3ES R7-7730U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri https://share.google/ZyoxlJSQy48ihtWfE
LENOVO Nb V15 I5-13420H 16 GB 512 GB O/b 15.6 Windows 11 Pro 83A10096TR Zi709 - Fiyatı, Yorumları https://share.google/gxaXdDNfs9XwpaHVy
Bu ikisini önerdim bide nasıldır
Sordum şimdi excel powerpoint tarzı basit uygulamalardan bahsediyormuş her halukarda yeterli olur diye düşünüyorum
Hocam ihtiyaç yok aslında word powerpoint vs icin lazim illa bi kriter lazımsa pil suresi ve uzun omurluluk bide illaki küçük oyunlar oynarLenovo NB V15 Daha fazla ram, daha fazla depolama kapasitesiyle farkı koyuyor ileriye dönük çok bir sıkıntısı yok. Ama bunu alırsanız aşırıya kaçmış olursunuz ramden ssd'den.
HP 255 G10 özellikleri açısından iyidir ama diğerlerine göre ortalamanın bi tık altında kalıyor çokta sorun teşkil etmez.
Casper Nirvanada sırf ekranın büyüklüğünden dolayı tercih edilebilir yine bunun teknik özellikleri ortalama segmentte.
Hocam bence spontane karar vermeden önce kuzenizin ihtiyaçlarına göre bilgisayar alırsanız bence daha iyi olur ama spontane karar alıcam derseniz Lenovo NB V15 yeterli.
Hocam ihtiyaç yok aslında word powerpoint vs icin lazim illa bi kriter lazımsa pil suresi ve uzun omurluluk bide illaki küçük oyunlar oynar