Soru Am4-Am5 Soket Tipi

veto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba arkadşalar geçen hafta topladığım bir pc de anakart işlemci dd5 ve am5 soketli fakat birçok yere baktım hava soğutucu olarak am5 soket destekleyen fanlı soğutucu bulamadım sıvı soğutma var ama sıvı soğutmaya pek güvenmiyorum işlemci amd i5 7500f am5 soket buna göre bir hava soğutucu varmı bildiğiniz ve am4-am5 arası bi fark varmı çünkü fan bakarken am4-am5 diye geçen birkaç örnek buldum da ondan soruyorum.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
merhaba arkadşalar geçen hafta topladığım bir pc de anakart işlemci dd5 ve am5 soketli fakat birçok yere baktım hava soğutucu olarak am5 soket destekleyen fanlı soğutucu bulamadım sıvı soğutma var ama sıvı soğutmaya pek güvenmiyorum işlemci amd i5 7500f am5 soket buna göre bir hava soğutucu varmı bildiğiniz ve am4-am5 arası bi fark varmı çünkü fan bakarken am4-am5 diye geçen birkaç örnek buldum da ondan soruyorum.
Onları hava soğutucu soğutmuyor o yüzden sıvı soğutucu

KS

veto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bazı videolar izledim kartlar aynı adamda sıvı soğutucu yok ama hangi fanı filan kullandığını söylemiyor kasayı gösterirken hava soğutucu var üsütnde ve sıcaklık değerleri 68-78 arası değerler alıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri