- Tepki
- 328
2 adet ram ve 1 adet anakart alıcam. Amazon.com.tr den satıcı germany vergi ödemesi olucak mı ?
Herhalde başka bir şey çıkmaz sonradan dimi ?Anakartta satıcı amazon.com.trEkli dosyayı görüntüle 6350
Sonradan çıksa bile amazon kendi veriyor eğer sen fazla ödeme yapmış isen iade para yapıyor.Herhalde başka bir şey çıkmaz sonradan dimi ?
Yok hocam çıkmaz, ramler için de en fazla kargo ücreti çıkar yazan tutar vergiler dahil haliHerhalde başka bir şey çıkmaz sonradan dimi ?
Yurtdışı olanlarda sadece Amazon garantisi var bildiğim kadarıyla, en doğru bilgiyi müşteri hizmetleri verir. Ama bir sorun olduğunda, stok varsa birebir değişim yoksa da para iadesi imkanı sunuyorlar (TR de yardımcı oldular sagolsunlar)Bilmediğimden ve ilk amazon alışverişim olduğundan soruyorum kusura bakmayın. Bir de garanti olmuyor sanırım dimi ?
Anladım o zaman ayrı ayrı sipariş veriyim be sepette olmasın ikisideAynı anda en fazla 2 parça alın ve 150 euroyu geçmesin. Aksi halde gümrükte sorun yaşarsınız.
Anakart TR ürünü gördüğüm kadarıyla sorun olacağını sanmıyorum ama garanti olsun derseniz iki hesap da olabilirAnladım o zaman ayrı ayrı sipariş veriyim be sepette olmasın ikiside
Var hocam, 2 yil MSI garantili anakart. Aslında ramler de garantili ama yurtdışı ürünlerinde yurtdışına gönderim gerekiyor diye biliyorum. Emin olmak için müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz o konuyu.Anakart tr ürünü bunun garantisi var ama dimi ?
Yani gümrükte aynı anda en fazla 2 parça ürününüz olsun.Anladım o zaman ayrı ayrı sipariş veriyim be sepette olmasın ikiside
Yani anakartın 3 yıl mı garantisi oluyor amazon.com.tr deki ?Yurtdışı amazonlar hesap sahibine 2 yıl garanti veriyor ama sadece para iadesi olarak. Birebir değişim ihtimali çok çok az. Gümrük ve iade kargo ücreti biraz sonraya sarkabiliyor. Yurtiçi msi anakartlar 3 yıl garantili.
Satıcı .tr ise evet.Yani anakartın 3 yıl mı garantisi oluyor amazon.com.tr deki ?