Amazon.com.tr vergi.

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Bilmediğimden ve ilk amazon alışverişim olduğundan soruyorum kusura bakmayın. Bir de garanti olmuyor sanırım dimi ?
Ben Amazon Germany satıcısı olan amazon.com.trden birçok kez sipariş yaptım ilk başta tahmini vergi şeklinde senden parayı kesiyor gümrükte senin yerine vergiyi ödüyor kesinlikle ekstra vergi ödemeyeceksiniz rahat olun.

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Ben Amazon Germany satıcısı olan amazon.com.trden birçok kez sipariş yaptım ilk başta tahmini vergi şeklinde senden parayı kesiyor gümrükte senin yerine vergiyi ödüyor kesinlikle ekstra vergi ödemeyeceksiniz rahat olun.
Örnek bir siparişimi atıyım sorunsuz bir şekilde aldım, bir kuruş fazla ödemedim ve kullanıyorum:
Ekran görüntüsü 2022-09-03 124619.png

Son düzenleme:

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bilgi için teşekkür ederim. Sipariş verdim ram leri de arkadaşıma kasa topluyoruz da :)
1600 TL ye 3600 CL 16 ve kaliteli çipli ram almak varken neden corsair ? TR garantili

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Örnek bir siparişimi atıyım sorunsuz bir şekilde aldım, bir kuruş fazla ödemedim ve kullanıyorum:Ekli dosyayı görüntüle 6367
Bilgi için teşekkür ederim. Sipariş verdim ram leri de arkadaşıma kasa topluyoruz daa
1600 TL ye 3600 CL 16 ve kaliteli çipli ram almak varken neden corsair ? TR garantili

Arkadaşıma kasayı topluyoruz corsair markalarını çok seviyor bir nevi aşık :)

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri