Amazon Güvenli Midir?

SalihEkinci38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar,

Akakçede en ucuz fiyatı veren amazondan sipariş vermeli miyim sizce? güvenli bir alışveriş sitesi mi bu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

SalihEkinci38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Amazon gibi büyük ve dünya markası sitesini duymadığınız için şaşırdım açıkçası. Türkiye'deki en iyi e-ticaret platformlarından birisidir. Güvenlidir.
Yok,adını duydum da.Bazı yorumlara göre alakasız ürün gönderiyorlarmış,iade de almıyorlarmış felan dediler.Onun için merak ettim

Amazon gibi büyük ve dünya markası sitesini duymadığınız için şaşırdım açıkçası. Türkiye'deki en iyi e-ticaret platformlarından birisidir. Güvenlidir.
Teşekkür ederim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yok,adını duydum da.Bazı yorumlara göre alakasız ürün gönderiyorlarmış,iade de almıyorlarmış felan dediler.Onun için merak ettim

Teşekkür ederim
Amazon bunu yapıcak son firmadır. Amazon kadar ilgili başka bir firma görmedim.

İade konusunda 30 gün iade hakkınız var ve direk iade alıyorlar

Ben en çok yurtdışı olayını beğeniyorum :D Gümrük ödediğimizden az çıkarsa gümrük vergisi iade ediyolar çok çıkarsa hiç bir şey yapmıyolar ekstra para ödemiyorsun gümrüğe takılırsa direk paran iade ediliyor

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Amazon bunu yapıcak son firmadır. Amazon kadar ilgili başka bir firma görmedim.

İade konusunda 30 gün iade hakkınız var ve direk iade alıyorlar

Ben en çok yurtdışı olayını beğeniyorum :D Gümrük ödediğimizden az çıkarsa gümrük vergisi iade ediyolar çok çıkarsa hiç bir şey yapmıyolar ekstra para ödemiyorsun gümrüğe takılırsa direk paran iade ediliyor

+ amazon prime gibi mükemmel bir hizmeti var ertesi gün kapımda çok kargo aldım :)

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101

Teşekkür ederim
Alakasız ürün gönderirsin yine de iade yaparlar, en ufak bir şüphen olmasın.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
En güvenli olanıdır hatta bu soruyu sormadınız sayalım :D

amazon > all

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Amazon'da da pazar yeri mantığı var. Her ürünün satıcısı ayrı olabiliyor. Satcısı Amazon.com.tr olanları güvenle alabilirsiniz. Müşteri desteği çok iyidir, sıkıntı yaşarsanız ilgilenirler, çözmeye çalışırlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri