Amazon Indirimleri PC Yardım Lazım

graciussz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selam, hemen konuya gelmek istiyorum.Amazon prime day günlerinden bilgisayar almak istiyorum dizüstü olmak üzere. Aklımda 2 model var ve size danışmak istiyorum açıkçası.İstek olarak oynayacağım oyun maks rdr2 olur ki en azından 60fps dolaylarında orta(çok ender olmak üzere high) grafiklerde oynamak istiyorum.Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Linkleri:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Arkadaşlar selam, hemen konuya gelmek istiyorum.Amazon prime day günlerinden bilgisayar almak istiyorum dizüstü olmak üzere. Aklımda 2 model var ve size danışmak istiyorum açıkçası.İstek olarak oynayacağım oyun maks rdr2 olur ki en azından 60fps dolaylarında orta(çok ender olmak üzere high) grafiklerde oynamak istiyorum.Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Linkleri:

Yani 4000 serisine gelebilecek yeni güncellemeler, driverlar, özellikler ile 3060ı geçebilir. Frame generation, dlss 3.0 için alınabilir. Belki şimdiden geçiyordur 3060ı, modele göre değişir. Ama ekran kartı wattına dikkat etmek lazım, birşey göremedim baktığımda. İşlemci de daha iyi victusta. Ama victusun soğutması ne kadar başarılıdır onu araştırmak lazım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri