Yok daha almadım pazarlık yaptık 7kya ventus 3060 v2yi bıraktı lakin garantide takıldım standart 2 yıl değil mi normaldegoogle çeviri uygulaması indir fotoğrafla tara ya gir yazıların hepsini çevirsin belki yazıyordur![]()
Türkiye Cihazları Öyle ama yurtdışı hiç bilmiyorum nasıldır internetten videolara bak istersenYok daha almadım pazarlık yaptık 7kya ventus 3060 v2yi bıraktı lakin garantide takıldım standart 2 yıl değil mi normalde
anlamadım ki netten bakınca satıcı diyo biteli 6 ay oldu nasıl yani dedim ben öyle biliyorum dedi aldığı tarihten 1 yıl global garanti 6 ayda kendi garantisi var diyor sanki saçma gibi birazTürkiye Cihazları Öyle ama yurtdışı hiç bilmiyorum nasıldır internetten videolara bak istersen
an itibari ile oturup ağlamaya başlıyorumAmazon Jp Alınan Kartların Garantisi yoktur malesef.
Durum Böyle sadece amazon tr den aldığın veya Tr satıcıların Kestiği Fatura ile garantiden faydalabilirsin.an itibari ile oturup ağlamaya başlıyorum![]()
e peki amazon.tr'den alıp yurt dışından geliyosa faturayı onlar kesiyosa nolcakDurum Böyle sadece amazon tr den aldığın veya Tr satıcıların Kestiği Fatura ile garantiden faydalabilirsin.
Faturayı Satıcı kesiyor bu durumdada amazon sadece aracı oluyor.e peki amazon.tr'den alıp yurt dışından geliyosa faturayı onlar kesiyosa nolcak
e o zman amazon.tr'den alıp satıcı yurt dışından kesiyosa yine garantisiz kalıyor ürün sadece amazon.tr'de olup tr satıcısı fatura keserse garanti kapsamı içinde doğrumudur ?Faturayı Satıcı kesiyor bu durumdada amazon sadece aracı oluyor.
Evet aynen öyle Amzon tr kendiside olur veya tr satıcılarından da olur Trden alıp yurtdışı olursa yine garantisiz olur.e o zman amazon.tr'den alıp satıcı yurt dışından kesiyosa yine garantisiz kalıyor ürün sadece amazon.tr'de olup tr satıcısı fatura keserse garanti kapsamı içinde doğrumudur ?
tamamdır reis teşekkür ettim peki 7.000ne msi ventus v2 alınır mı sence?Evet aynen öyle Amzon tr kendiside olur veya tr satıcılarından da olur Trden alıp yurtdışı olursa yine garantisiz olur.
Alınır.tamamdır reis teşekkür ettim peki 7.000ne msi ventus v2 alınır mı sence?
Alınır. Alabiliyorsan elden Fumark vs testini yapar alırsın.tamamdır reis teşekkür ettim peki 7.000ne msi ventus v2 alınır mı sence?
teşekkürler sağolasınAlınır.
teşekkürler sağolasınAlınır. Alabiliyorsan elden Fumark vs testini yapar alırsın.