Seçili Samsung Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon Prime hediyesiyle | Samsung Türkiye
Seçili Samsung Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon Prime hediyesiyle

Yalnız kodların son kulllanma tarihi 31 Aralık. Ayrıca bir kere kod kullanılan hesapta bir daha aynı tür kod kullanılamıyor diye biliyorum.2. Kez kodu başka hesaptan alsak. İkinci altı ay için kullanılabilir mi ? Ya da ilk 6 ay ile birleştirilir mi ?
selam kod fazla ise vermek veya satmak ister misin2. Kez kodu başka hesaptan alsak. İkinci altı ay için kullanılabilir mi ? Ya da ilk 6 ay ile birleştirilir mi ?
Samsung members tan baktın mı? Avantajlar sekmesinde hâlâ gözüküyor olması lazım.S22 aldım bana gelmedi bu herkese gelirken. Çok ayıp ettiler çok.
Hayır birleşmiyor uzamıyor.2. Kez kodu başka hesaptan alsak. İkinci altı ay için kullanılabilir mi ? Ya da ilk 6 ay ile birleştirilir mi ?
Samsung members'ta öyle bir yer bulamadım.Samsung members tan baktın mı? Avantajlar sekmesinde hâlâ gözüküyor olması lazım.
Sağ ol buldumBende 1-2 hafta önce açtıydım konuyu. Uygulamada ilk keşfet sayfasının altında, avantajlar bölümünde ilgili yer.
Fırsat - Amazon Prime 6 Ay Ücretsiz
Samsung Member's uygulamasını indirin, ilgili kampanyaya girin ve kodu alın, sayfadaki linki takip ederek hesabınıza giriş yapın ve 6 aylık Prime'ınızı etkinleştirin. Normalde aktif kullandığınız bir Prime hesabınız var ise yine 6 ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Ama bende hata verdi ne kadar...forum.pchocasi.com.tr
hangi telefonlarda?![]()
Seçili Samsung Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon Prime hediyesiyle | Samsung Türkiye
Seçili Samsung Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon Prime hediyesiylewww.samsung.com
Seçili Samsung
Galaxy telefonlar 6 Aylık Amazon
Prime hediye