Amazon Yurtdışı Ekran Kartı Alımı

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı sabahlar.

1-2 ay önce sistem topladım ve sadece ekran kartı kaldı. Onun içinde bugün Akakçe'ye girdiğimde GTX 1660 Super ekran kartını gördüm. Fiyatı gerçekten çok iyi. Daha önce amazondan bir şey almadım ve yurt dışından gelecek. 5 bin TL fiyatı mevcut.

• ÜRÜN: https://www.amazon.com.tr/dp/B082GQNKRT/ref=asc_df_B082GQNKRT1649718000000/

gtx-1660s.png

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Duruma göre alacağım.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Amazon'un kendi verdiği 30 günlük bir garanti oluyor. Onun haricinde global garantisi yoksa ekran kartı garantisiz olmuş oluyor. Ama kart gelir bir sıkıntı olmaz.

Yurtdışından alacaksanız Amazon Japonya'ya bakmanızı öneririm. Fiyatlar bazen daha ucuz olabiliyor. Fakat ödeme sistemi vs. değişiklik gösterebilir tam bir bilgim yok.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Birde satıcının puanı yüksek görünüyor. Yorumlara falan da baktım pek Bi sıkıntı görünmüyor. Bi numara olsa belli ederdi kendini sanki

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,373
Amazon gibi firmalarda problem yaşamazsınız hocam. Her yerde yaşanır, Amazon'da zor. Yaşandı diyelim; ürünün arkasında durup son kullanıcıyı her zaman destekliyorlar. Ayrıca GPU fiyatları düşüyor zaten. Yurt dışına çoktan yansıdı.

Şurada videosunu yapmıştım;

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
1 Mayıs sonrası vergilendirme sistemi değişiyor. Normalde 1500 Euro kadar olan hızlı kargo muafiyet mevzusu 150 Euro'ya düştü. Bazı kaynaklar 150 Euro sonrası her ürün ticari değerlendirilecek diyor. Bazı kaynaklar bir şey değişmedi sadece kargo firmaları ek depolama vs çıkarabilir isterse diyor. Net değil kısaca bilgiler.

Bu konuda UPS ile görüştüm ve bize bildirilen bir tebliğ yok dediler ama resmi gazetede yayınlanan bir metin var maalesef. O yüzden netleşmeden şuan yurt dışı sipariş biraz riskli en azından şu 1-2 hafta. Çünkü şuan alsanız tahminen 1 Mayıs sonrasına kalacak ürün.

KS

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Fiyat olarak Türkiye de 6.578Tl olarak gördüm alınabilir Ama bana göre hala pahalı gibi dolar düşse keşke ..
Valla hocam sistemi topladım ama bu ekran kartı canımı sıktı şuan 1060 6 GB Var garantisi yeni bitmiş onu alıcaktım normalinde ama bunu görünce düşündürdü beni bilmiyorum bakalım

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Güzel fiyat kesinlikle değerlendirilebilir.

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Amazon Jp den aldım ben 6 günde geldi :D UPS TR den hızlı çalışıyorlar. Direkt ekran kartı gelir başka bir şey gelmez şüpheniz olmasın. Ben aldığım zaman 8300 TL tuttu RX 6600. Şu anda RX 6600 XT yurt içi fiyatı bu :D

KS

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Amazon Jp den aldım ben 6 günde geldi :D UPS TR den hızlı çalışıyorlar. Direkt ekran kartı gelir başka bir şey gelmez şüpheniz olmasın. Ben aldığım zaman 8300 TL tuttu RX 6600. Şu anda RX 6600 XT yurt içi fiyatı bu :D
Hayırlı olsun hocam Satış fiyatından başka bir ödeme çıkıyor mu ?

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
Arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı sabahlar.

1-2 ay önce sistem topladım ve sadece ekran kartı kaldı. Onun içinde bugün Akakçe'ye girdiğimde GTX 1660 Super ekran kartını gördüm. Fiyatı gerçekten çok iyi. Daha önce amazondan bir şey almadım ve yurt dışından gelecek. 5 bin TL fiyatı mevcut.

• ÜRÜN: https://www.amazon.com.tr/dp/B082GQNKRT/ref=asc_df_B082GQNKRT1649718000000/

Ekli dosyayı görüntüle 321

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Duruma göre alacağım.
mayısa kadar gelirse fiyatı onemli değil hiç sorun olmaz mayıstan sonra gelirse yeni düzenlemeye göre 150 euro geçerse vergıler baya arttı önceden yoktu bu , ürünüde ilk bır ay iade edebiliyorsun amazonun sorun çıkaracığını düşünmüyorum fakat ondan sonra garantı felan yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri